Annonce
Sport

FC Fredericia forlænger med forsvarsgardering

Lukas Enevoldsen og FC Fredericia har forlænget samarbejdet til sommeren 2021. Pressefoto
Lukas Enevoldsen spiller også sæsonen 2020/21 hos FC Fredericia.

Fredericia: Lukas Enevoldsen spiller sæsonen 2020/21 hos FC Fredericia.

Den 27-årige centrale forsvarsspillers nu tidligere aftale med klubben løb denne måned ud, men nu er han hos fredericianerne frem til sommeren 2021.

- Han har slået til, mens andre har været ude, og i de kampe, han på det seneste spillede, viste han, at han kan begå sig på 1. divisionsniveau, siger Stig Pedersen, direktør i FC Fredericia.

Annonce

Lukas Enevoldsen har dog tilbragt det meste af sin tid hos FC Fredericia blandt reservespillerne, men Stig Pedersen vurderer, at Enevoldsen er rykket tættere holdet.

- Han er en spiller, som kender sin rolle i vores trup, men samtidig forventer vi, at han kommer til at spillere mere, end han hidtil har gjort, siger FC Fredericia-direktøren.

Lukas Enevoldsen kom tilbage i september 2019 til FC Fredericia fra Brabrand. Tidligere har Enevoldsen spillet hos Kjellerup IF og Thisted.

Farvel til tre, mindst

FC Fredericia siger til næste sæson farvel til tre spillere fra den nuværende trup. Jacob Buus skifter til superligaklubben AC Horsens, Martin Mikkelsen bliver spillende trænerassistent hos Aarhus Fremad i 2. division, og så ligger reservemålmand Andreas Raahauges fodboldfremtid hos Holstebro, der er rykket op i 2. division.

Desuden skal de tre lejespillere fra FC Midtjylland, Victor Torp, Henry Onurah og Nikolaj Kirk, retur til det midtjyske, men ifølge Stig Pedersen kan det ikke udelukkes, at der bliver gensyn med én eller flere af dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce