Annonce
FC Fredericia

FC Fredericia er i gang igen - og klubben går efter kvalitet i front

FC Fredericia er atter i gang med at træne. 1. division begynder 28. juli på hjemmebane mod Vendsyssel. Foto: Søren Gylling
FC Fredericia begyndte mandag formiddag træningen frem mod den kommende sæson. Et par prøvespillere så spændende ud, men klubben leder efter en angriber, og han skal have kvalitet.
Annonce

Fredericia: Solen skinnede fra en skyfri himmel, da FC Fredericia mandag klokken 11.00 begyndte træningen frem mod den kommende sæson. Sommerferien er slut, og nu gælder det en vanskelig sæson i 1. division, hvor der blot er én oprykker nemlig den klub, der ender på førstepladsen.

Skal FC Fredericia på nogen måde komme i betragtning til denne eftertragtede topposition, skal klubben have en angriber ind med mål i støvlerne. Klubben har for øjeblikket amerikanske Steven Enna til prøvetræning, og den 22-årige skarpretter gjorde det udmærket.

- Han havde vel 10 afslutninger, hvor de otte gik i kassen. Og det var derfor, vi gerne ville se nærmere på ham. Han mangler så noget på nogle andre parametre, men han sender altså bolden i kassen, når han får chancen. Og det er en god evne at have, forklarede cheftræner Jonas Dal.

Amerikaneren så noget rusten ud teknisk, men den rust håber Jonas Dal, at man kan banke af.

Cheftræneren lægger ikke skjul på, at klubben går efter en højprofil angriber.

- Vi har lagt alle vores æg i den kurv. Vi vil gerne have en type spiller som for eksempel Ronnie Schwartz, Andreas Albers, Jeppe Kjær eller Emil Nielsen. Udfordringen er, at spillere som dem ikke ligefrem er de lavest hængende frugter på æbletræet. Vi ved ikke, om det er muligt at trække en spiller til med den kvalitet. Det er vi ved at finde ud af, siger Jonas Dal.

Jeg er for så vidt ligeglad med, om en ny angriber afrikaner, svensker eller dansker. Men han skal være bedre end de alternativer, vi har i truppen i forvejen.

Jonas Dal, cheftræner for FC Fredericia

Annonce

Mandefald

FC Fredericia var til den første træning ramt af mandefald. Mads Eriksen var til eksamen, mens Sonni Nattestad og Dennis Høegh plejede skader. Klubbens nye spiller, Kristian Kirkegaard, kiggede på fra sidelinjen, fordi han manglede de sidste detaljer for at kunne kalde sig FC Fredericia-spiller. Han kan dog være med snart - måske allerede tirsdag.

Også FC Midtjylland-talentet Victor Ezekiel Dawa, som skal spille for FC Fredericia i den kommende sæson, måtte kigge på i sit civile tøj. Han mangler sin arbejdstilladelse, før han må trække i FC Fredericias træningsdragt og spille med.

Desuden var truppen krydret med prøvespillere. Føromtalte Steven Enna så god ud, når der skulle afsluttes. Desuden var Yao Dieudonne med, som tidligere har optrådt som venstre wing for OB og Vendsyssel. Han var den mest interessante af prøvespillerne, fordi han både havde fart, teknik og styrke.

Målmand Mathias Rask Thomsen fra Odder var også med. Det skyldes, at klubbens reservemålmand, Andreas Raahauge, søger nye græsgange, hvor han kan komme til at spille. Men FC Fredericia vil have en erstatning på plads, før man siger farvel til ham.

- Han skal have lov til at spille fodbold i en anden klub, hvis det kan lade sig gøre, sagde Jonas Dal.

FC Fredericias første træningskamp ligger 5. juli og spilles i Hobro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce