Annonce
FC Fredericia

FC-direktør: Ikke meget har ændret sig efter pressemødet

FC Fredericia kan tidligst træne sammen igen den 10. maj. Det står klart efter statsministerens pressemøde mandag aften. Arkivfoto: Michael Svenningsen
FC Fredericias direktør Stig Pedersen så statsministerens pressemøde mandag aften. Han mener ikke, at det har ændret ret meget på klubbens udsigter til at færdiggøre sæsonen.

Fredericia: FC Fredericias spillere kommer ikke til at kunne træne sammen før den 10. maj.

Det står klart, efter at statsministeren mandag aften forlængede forsamlingsforbuddet. Oprindeligt lå skæringsdatoen den 13. april, men nu er den placeret en måned ude i fremtiden. Det hele betyder, at man ikke må samles mere en 10 personer, og så kan man selvsagt ikke spille og træne fodbold.

Spørgsmålet er, hvad det betyder for den videre afvikling af 1. division. Ifølge divisionsforeningens formand Claus Thomsen, er mandagens melding ikke noget stort retningsskifte. Det erklærer FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, sig enig i.

- Der er ikke meget nyt. Det nye er, at perioden er blevet forlænget. Vi retter os ind efter de nye anvisninger fra myndighederne, og den situation, vi var i i går, er vi stadig i, siger Stig Pedersen.

Han påpeger, at fremtidsudsigterne fortsat er usikre. Det ændrede gårsdagens melding heller ikke på. Her betonede statsminister Mette Frederiksen (S), at alt afhænger af, hvordan corona-virusen udvikler sig i vores samfund.

- Vi ved ikke, om det udvikler sig som vi håber. Men hvis det gør, kigger vi frem mod en yderlige åbning af vores samfund den 10. maj, og så kan vi måske begynde at træne igen. Men det er stadig usikkert, siger Stig Pedersen.

Fodboldens afslutning på sæsonen virker ubetydelig, så længe folk ligger indlagt på intensiv-afdelingen på grund af corona-virus.

Stig Pedersen, direktør for FC Fredericia

Fodbold er en lille ting

Divisionsforeningen arbejdede med tre scenarier frem mod en genåbning af fodboldsæsonen i Danmark. De to første scenarier er ude af billedet, for efter mandagens melding, er det sidste scenarie den eneste udvej: En genoptagning af sæsonen ultimo maj og en sæson, der afsluttes ultimo juni.

Stig Pedersen har, ligesom alle andre, et ønske om at sæsonen bliver afsluttet på bedst mulig vis, men:

- Fodboldens afslutning på sæsonen virker ubetydelig, så længe folk ligger indlagt på intensiv-afdelingen på grund af corona-virus, siger han.

Men for forretningen FC Fredericia har det selvsagt en betydning, at sæsonen spilles færdig. Store forsamlinger er lukket land indtil august, og det udelukker tilskuere til kampene. Men derfor kan produktet stadig leveres - bare i en ændret form.

- Alle vores kampe bliver streamet og sendt. Det vil betyde, at der kommer gang i forretningen igen. På den måde kan vi tilgodese vores sponsorer så vidt det er muligt under de nuværende betingelser, siger Stig Pedersen.

Så længe, der er en chance for at afslutte sæsonen, skal den gribes, mener han.

- Det virker logisk at spille alle kampe for at få afsluttet tingene ordentligt. Det scenarie skal man forfølge, så længe muligheden er der, påpeger direktøren.

Annonce

Kort sommerferie

Hvis FC Fredericia og de øvrige fodboldklubber kan påbegynde træningen den 10. maj, skal de bruge 14 dage til at spille sig i form. Dermed ligner det en begyndelse på sæsonen i slut-maj uden tilskuere på lægterne.

Det kan ende med at presse begyndelsen på den nye sæson og spillerne kan få en ganske kort sommerferie, før de skal begynde på en ny sæson.

Men de spekulationer ønsker Stig Pedersen ikke at gå ind i, før han er klogere på denne sæsons afvikling.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Begyndte i en campingvogn på græsplænen: Telefoni-udvikler syvdoblede millionoverskud - og forventer mere

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

68-årig cykler sammen med to kammerater 3100 kilometer fra Nordkap til Gedved

Erhverv For abonnenter

11 nye regnskaber med både plus og minus: Sådan gik det for blandt andet mad og møbler, huse og håndværk

Sport

Anders fra Odder har vundet to kampe ved OL

Odder For abonnenter

Et sommerhus ved Saxild Strand er ugens dyreste bolighandel: Kun et hus solgt for under tre millioner kroner

Horsens

Campingplads, hoteller og vandrehjem glæder sig over den spirende turisme: Det har eksploderet fuldstændig

Kultur For abonnenter

Nu skal det være slut med, at lastbiler så store som huse kører gennem den smalle gade

Odder

Massakre på naturen: Hvad skete der lige med de vilde blomster, der gjorde mig glad på mine gåture?

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur

Heavy metal og dødningehoveder i køkkentapetet: 45-årige Karsten er medarrangør af ny metalfestival

Brædstrup

Generationsskifte i malerfirmaet: Mogens og Henny stopper med pensel og kalkkost efter 60 år

Horsens

Ansat på plejecenter vågnede, da tyve puslede i garagen

Navne For abonnenter

Tvillinger kan ikke få nok af hinanden: Vores familier kan godt blive lidt trætte af det, når vi har været sammen fire aftener i træk

Sport

Anne-Marie Rindom fortsætter, hvor hun slap i søndags: Ligger på tredjepladsen

Annonce