Annonce
Ikast-Brande

Farverig opmuntring til plejecenter

Angelika Poulsen og Tina Harbeck Knudsen (til højre) står her med nogle af de store buketter, der onsdag eftermiddag blev leveret til beboerne på Solbakken. Foto: Chaline Engelhardt
Beboere på plejecentret Solbakken i Ejstrupholm fik blomsterbuketter.

Ejstrupholm: De 28 beboere på plejecentret Solbakken i Ejstrupholm har nu fået en farverig opmuntring i en svær tid, hvor der ikke må komme gæster på plejecentret på grund af corona-restriktionerne.

Hver beboer fik nemlig onsdag 22. april en stor buket blomster, der blev leveret af Angelika Poulsen og Tina Harbeck Knudsen. Førstnævnte er indehaver af den lokale forretning Idé Blomst, og Tina Harbeck Knudsen er kvinden, som havde taget initiativ til at få startet en indsamling, der fik god opbakning.

Blomsterne blev finansieret med donationer fra hele 84 indbyggere i byen, der tilsammen havde givet 5145 kroner - med bidrag på alt lige fra 10 til 200 kroner. Idé Blomst valgte derefter at lægge 20 procent oveni, så det samlede beløb blev på 6174 kroner.

Så var der noget at gøre godt med, og beboerne fik hver især en stor smuk buket i blandede sommerfarver til 228 kroner pr. stk.

- Anledningen var, at dronningen havde opfordret til, at man skulle samle ind til de ældre. Og de blev utroligt glade på Solbakken, fortæller Angelika Poulsen.

Der var kommet mange donationer, så det kunne blive til nogle imponerende buketter. Foto: Chaline Engelhardt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

DMI lover sol og sommer på første officielle sommerdag - men så kommer efterårsvejret

Annonce