Annonce
Horsens

Farver på betonen

Mille Kalsmose-Hjelmborg, kunstner med rødder i Horsens, er kvinden bag en spektakulær udsmykning, som fredag afsløres på Copenhagen Business School.
 
Skolens Institut for Ledelse, Politik og Filosofi har bedt Mille Kalsmose-Hjelmborg sætte farver på en ellers meget betongrå bygning.
 
Det er blevet til projektet ,,Planes of Thought", der indeholder udsmykning af elevatorer, tre m høje ansigtsportrætter, mandshøje søjler i plexiglas og instituttets helt eget ,,boghjul".
 
Fra skolen er der stor begejstring over samarbejdet med Mille Kalsmose-Hjelmborg. Hun har, siges det, ikke blot skabt en udsmykning; hun har også formået at udfordre vante tankegange og at indfange de værdier, der gælder på stedet.
 
,,Det er lykkedes at integrere kunsten i vores arbejdsliv på en ny, udfordrende måde, som også udtrykker noget om, hvad der er på spil i netop vores virkelighed," siges det i kataloget, der følger receptionen fredag på vej.
 
Mille Kalsmose-Hjelmborg voksede op i Horsens. Siden har hun uddannet sig i Barcelona og New York, ligesom hun har udstillet både herhjemme og i udlandet.
 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Kaotisk forløb: Efter total forvirring kom der afslag på tidlig genåbning - og så åbnede det hele alligevel

Annonce