Annonce
Navne

Farvel til en solstråle på kontoret

Mindedord: Rasmus Mynster fra virksomheden JN Data i Silkeborg, skriver følgende mindeord om Hanne Signe Olesen fra Gedved. Hun døde 12. april, 61 år.

Det er med stor sorg, at vi i JN Data har modtaget meddelelse om, at vores kære kollega Hanne er gået bort efter kort tids sygdom. Hele JN Data er dybt berørt over at have mistet en nær kollega, og vi sender vores dybtfølte kondolencer til Hannes familie.

Hanne var som kollega yderst professionel og dybt engageret i sit arbejde som ansvarlig for styring af kundernes opgaveportefølje. Altid parat til at gå et ekstra mil (og lidt til) for både hendes kollegaer og vores kunder, og af samme årsag yderst afholdt af sine samarbejdspartnere. Alle opgaver, store som små, blev løst med et smil, og selvom hun godt kunne have præcise meninger om kvaliteten af andres arbejde var hun altid parat til at give en hjælpende hånd og lede kolleger på rette vej.

Annonce

Men det vi vil savne mest er Hanne Signe Olesen som menneske. Hanne havde en latter, der varmede rummet op, og et smil som kunne tage brodden af enhver situation. Hun udviste medmenneskelighed og var en stor støtte til kolleger i svære stunder, og hun havde stor omsorg for andre, når behovet var der.

Hun talte med glæde og begejstring om sin familie, og lyttede ligeledes interesseret – optaget af kollegerne som hele mennesker.

Vi vil savne en solstråle på kontoret. Æret være Hannes minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Enner Mark Fængsel skal have ny leder

Annonce