Annonce
Redaktøren anbefaler

Farvel til en langhåret showman

Chefredaktør Lene Vestergaard, Horsens Folkeblad. Foto: Morten Pape
Annonce

Hvad kan en langhåret, hurtigtsnakkende showman gøre for Horsens - var der sikkert nogle, der tænkte, da AC Horsens for seks år siden ansatte Bo Henriksen som cheftræner. Ikke så lidt, skulle det vise sig. Slet ikke så lidt.

For det første har han været med til at holde klubben oppe i Superligaen siden 2016, hvilket er rekord i AC. For det andet har han gjort det via kerneværdier som hårdt arbejde og sammenhold, tilsat et skarpt blik for talenter og veludviklet sans for mandskabspleje. Egenskaber, enhver by gerne vil gøre til sine egne.

At han oveni ER en showman, hvad enten han jubler eller ærgrer sig på sidelinjen eller kommenterer holdets chancer i næste kamp, gør ham alt i alt til en fremragende ambassadør for holdet og byen.

Derfor gav det genlyd ikke bare i den lokale sportsverden, men i hele Danmark, da han tirsdag meddelte, at han forlader AC Horsens næste sommer. Senest, skal man nok tilføje.

Og så vil jeg bare ønske klubbens bestyrelse held og lykke med at finde et lige så godt match næste gang.

Indtil da, pas godt på jer selv og hinanden.

Træner og stortalent på vej væk

Der er altid et godt billede at hente, når AC Horsens-manager Bo Henriksen står på sidelinjen. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Ikke kun manageren i AC Horsens trak overskrifter i ugens løb. Stortalentet Jeppe Kjær på kun 16 år er efter alt at dømme også på vej væk. Ifølge Folkebladets oplysninger er han tæt på at blive solgt til en storklub.

Salg af Jeppe Kjær rykker tæt på

Bo Henriksen stopper i 2021

Ø-succes presser færgebyer

Hedensted Kommune har etableret nye, midlertidige p-pladser for at tage det værste pres på Snaptun Havn. Foto: Emil Fibiger

Hjarnø, Tunø og Endelave sejler i succes i denne sommer. Gratis færgebilletter og mange danskere, der holder ferie hjemme på grund af corona, betyder massiv tilstrømning. Men det betyder også fyldte p-pladser og veje i for eksempel Snaptun og Hou.

- Tur/retur samme dag...? Desværre

Ekstra p-pladser i Snaptun

Havnen i Hou er propfuld af biler

Tørring melder udsolgt

Tørring Kanoudlejning melder for første gang i 26 år om totalt udsolgt på strækningen fra Tørring til Kloster Mølle. Arkivfoto: Camilla Pham Corneliussen

Også i kanoerne vrimler det med turister. Sommeren har sendt kanofarten på vej mod rekord, men der er ikke udsigt til, at udlejerne kan få dispensation til flere sejladser. Gudenåkomiteen har afvist et ønske om 3000 ekstra kanoture.

Alt udsolgt i kanoture

Campingfolk fra hele landet tager til Vrigsted

Bente Poulsen driver firmaet Dansk Camping Interiør og lever af at ompolstre hynder til campingvogne og både. Foto: Søren E. Alwan

Måske har du fulgt med i turen rundt til de 31 lokalsamfund, der findes i Hedensted Kommune. Ellers har du stadig chancen. I denne uge nåede avisen til Vrigsted, hvor der gemmer sig en ret usædvanlig butik.

Jeg vil hellere tale med kunderne end have en webshop

Lukas fylder haven med musik

Bryan Rice er en af de kunstnere, der har sagt ja til at spille intimkoncert i en have i Odder. Foto: Morten Pedersen/Ritzau Scanpix

Sommerens festivaler holder pause, men så er det godt, at der findes initiativrige private, der åbner deres haver for gæster og musik. Som nu 19-årige Lukas Padkær fra Odder, der har fået sine forældre med på ideen.

Bryan Rice spiller i en familiehave i Odder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce