Annonce
Odder

Farvel til børnenes advokat

Karsten Poulsen fik masser af rosende ord med på vejen til sit nye job som direktør for børn og ungeområdet i Nordfyns Kommune. Arkivfoto
Det var lutter roser og flotte ord børn og ungedirektør Karsten Poulsen fik med på vejen til sit nye job på Fyn.

Odder: - I dag må I kun sige noget pænt.

Med de ord bød kommunaldirektør Henning Haahr velkommen til afskedsreception for Karsten Poulsen, der efter næsten fem år som direktør for børn og unge skifter Odder ud med Nordfyn.

Og det gjorde gæsterne så. Sagde noget pænt.

- Du har altid været børnenes advokat, sagde Erik Mønster, der kom til kommunen som leder af Vestskolen for et par år siden.

- Jeg kom til kommunen, fordi jeg fik lovet en direktør, der var lydhør og involverende, og en kommune, hvor man havde mod til at sætte dannelse på dagsordenen. Og jeg er aldrig blevet skuffet, fortsatte Erik Mønster.

Som de øvrige talere beskrev han Karsten Poulsen som en god lytter, men også en mand, der er god til at stille de rigtige spørgsmål.

- Jeg vil beskrive dig som ordentlig, menneskelig og medmenneskelig, sagde Dan Søgaard, der er leder på Parkvejens Skole.

Heller ikke Danmarks Lærerforenings lokale mand Torben Nielsen havde svært ved at finde på noget pænt at sige.

- Du er veltalende, struktureret og har et godt overblik. Og så har du evnen til at sætte dig klart igennem. Skal jeg give dig et godt råd, så husk at træde tydeligt frem for alle medarbejdere ikke kun ledere, for du formår at gøre budskabet tilgængeligt og forståeligt, sagde Torben Nielsen.

Annonce

Fandens Karsten Poulsen

En enkelt negativ glose blev der dog også plads til.

Det var formand for børne-, uddannelses- og kulturudvalget Lone Jakobi (S), der henviste til den decemberdag, hvor Karsten Poulsen fortalte hende, at han skulle rejse.

- Fandens Karsten Poulsen, sagde jeg den dag, for vi har jo gang i store, vigtige og svære opgaver.

Lone Jakobi havde en meget lang liste med alle de forandringer Karsten Poulsen har stået i spidsen for som direktør med et motto om "sammen på tværs og fremad".

- Du har en stærk strategisk og politisk tæft, og er optaget af en god, fair og involverende proces, sagde Lone Jakobi.

Kommunaldirektør Henning Haahr stemte i med de pæne ord om manden, der blev udnævnt til effektiviseringsdirektør, da Karsten Poulsen sammen med kommunaldirektør Henning Haahr og sundheds- og socialdirektør Jette Lorenzen kom til en tom direktionsgang 1. april 2015.

- Tak for den retning, du har sat. Den vil vi forsøge at bringe videre, selvom det bedste ville være, hvis vi kunne beholde dig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce