Annonce
Hedensted

Far var brugsuddeler - nu er 32-årige Stefan det også

Stefan Pedersen er ny uddeler i Daglig' Brugsen i Rask Mølle. Han kommer fra et job som souschef i SuperBrugsen i Vamdrup. Foto: Michael Svenningsen
Stefan Pedersen trådte sine barnesko i en Dagli'Brugsen på Sydfyn, hvor hans far var uddeler. Nu er han selv brugsuddeler i Rask Mølle.

Rask Mølle: Stefan Pedersen var bare 15 år, da han fik sit første job som arbejdsdreng i en Dagli'Brugsen på Sydfyn. Dengang drømte han ikke om, at han en dag selv skulle være førstemand, men i mandags tiltrådte den 32-årige fynbo jobbet som brugsuddeler i Rask Mølle.

- Jeg er egentlig udlært på kontor, men ret hurtigt efter min uddannelse vendte jeg tilbage til salg. Jeg kan godt lide kundekontakten, og jeg kan godt lide at have travlt. Og nu har jeg været souschef og afdelingsleder i forskellige butikker gennem flere år, så tiden var inde til at stå på egne ben, siger Stefan Pedersen.

Helt langt væk lå det nu heller ikke, at han skulle "ende" som brugsuddeler. Det samme var hans far, og Stefan Pedersens ungdomsjob var netop i farens butik.

Annonce
Jeg har altid fået at vide, at jeg er vokset op på en sæk safirmel.

Stefan Pedersen

Omvej på kontor

Stefan Pedersen viste også selv hurtigt evner inden for faget, og han gik fra at være arbejdsdreng til at sidde ved kassen og blev også lukkeansvarlig. Herefter holdt han en pause fra brugsen, mens han læste på handelsgymnasiet og blev udlært på kontor - men vendte så tilbage til butikslivet.

Siden har han været i mange forskellige brugser, senest som souschef i Superbrugsen i Vamdrup, og nu glæder han sig til selv at stå i front.

- Det er noget særligt at have det øverste ansvar, og det føler jeg mig helt parat til nu. Mit indtryk af Rask Mølle er, at det er et velfungerende lokalsamfund, og jeg glæder mig til at lære kunderne at kende, siger Stefan Pedersen, der har planer om at videreføre stilen, som blev lagt af den tidligere uddeler.

- Jeg vil dyrke det lokale og deltage i lokale aktiviteter. Der er tradition for, at Dagli'Brugsen her laver mange tilbud og konkurrencer på Facebook, og det vil jeg fortsætte med, siger den nye uddeler.

Bor i Grindsted

Stefan Pedersen bor i dag i Grindsted sammen med sin kæreste Christina, der læser til sygeplejerske, og parrets søn Vilhelm på fire, og indtil videre er der ikke planer om at flytte til Rask Mølle.

- Det kan godt komme på tale, men vi vil lige se tiden an først, siger Stefan Pedersen.

Fritiden bruger han især sammen med familie og venner, og så kan han godt lide at cykle.

Stefan Pedersen synes, det er vigtigt at dyrke det lokale, og han glæder sig til at lære kunderne i Rask Mølle at kende. Foto Michael Svenningsen
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce