Annonce
Ikast-Brande

Fantasifuldt gadeteater indtager fire byer

Otros Aires er argentinsk akrobatik. Det show kan opleves i Nørre Snede på søndag. Pr-foto
Den international gadeteaterfestival kommer til fire byer i kommunen.

Brande/Nr. Snede/Bording/Ikast: Den international gadeteaterfestival kommer til Brande, Nr. Snede, Bording og Ikast i weekenden 17.-18. august - og de spektakulære forestillinger er ganske gratis.

Alle forestillinger er for hele familien, og der er tale om gadeteater af international klasse. Lørdag 17. august fra klokken 10 til 15 kan man opleve Headspace på Torvet i Brande. Det er "mekanisk virtual reality-teater" for én tilskuer ad gangen - alt sammen uden én eneste skærm. Det foregår i samarbejde med Brande City. Området omkring Væksthuset i Bording får besøg af La Grande Phrase søndag 18. august fra kl 14.00 til 14.45. På Borgergade 8 i Bording møder man danserne, der optræder i "hoppebolde-gummidragter" og laver spøjse ting.

Big Dancers kommer til Ikast søndag 18. august kl. 11.30-12.30. Det er et optog med gigantiske marionetdukker, der inviterer publikum med til fest. Det kommer til at foregå umiddelbart efter gudstjenesten på Torvet. På Torvet i Nørre Snede kan man opleve Otros Aires søndag 18. august kl. 11.00-11.30 og igen kl. 13.00-13.30. Otros Aires er eksotisk argentinsk akrobatik og dans.

Man kan finde gadeteaterfestivalens program i butikker og på bibliotekerne.

Annonce
Headspace er en slags virtual reality, der kan opleves i Brande lørdag. Pr-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce