Annonce
112

Fanget på video: Unge drenge må betale for brændt spejderhytte

Stærkodder har en bålhytte, som var ved at blive brændt af i september. Videoovervågning fangede gerningsmændene. Fotoet her stammer fra et regulært spejdermøde. Arkivfoto
Spejdergruppen Stærkodder fik ikke brug for at gå til politiet. En gruppe unge meldte sig selv, efter de havde lavet bål i en hytte

Odder: En gruppe unge mennesker har bekendt deres synder, efter de i september brændte gulvet i en spejderhytte af.

Hytten var videoovervåget, og da Stærkodder-spejderne lavede et opslag på Facebook og fortalte, at filmen ville blive givet til politiet, skete der noget. Det fortæller TV2 Østjylland.

Seks unge drenge indrømmede, hvad de havde gjort, og kontaktede spejderne.

- Det var en kedelig historie til at begynde med, men da alle drengene har erkendt og sagt undskyld, så kommer vi ud af det uden problemer. Jeg sagde til dem, at hvis de nu havde været spejdere, så havde de også lært at lave et rigtigt bål og styre det, så hytten ikke blev brændt ned, fortæller spejderleder Peter Blom til TV2 Østjylland.

Forældrene til de seks unge er også med til at tage del i ansvaret, så spejderne får penge til renovere spejderhytten.

- Den ene dreng har allerede betalt, så det er positivt. Og jeg er sikker på, at forældrene nok skal sørge for, at de alle får betalt, siger Peter Blom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce