Annonce
Horsens

Fang den største fisk i Horsens Havn - og vind gavekort til fiskegrej

Både børn og voksne kan være med, når Horsens Havn og Horsens og Omegns Sportsfiskerforening indbyder til åben fiskekonkurrence på havnen som en sommerferieaktivitet for alle. Privatfoto
Annonce

Horsens: Horsens Havn og Horsens og Omegns Sportsfiskerforening inviterer til åben fiskekonkurrence som en sommerferieaktivitet for alle lørdag 27. juli kl. 15-21. Tidspunktet er valgt for at få højvandsperioden med.

Konkurrenceområdet er på Horsens Havn fra kranen på kajspidsen på havnetrekanten og ind til Nordre Kaj samt 25 meter af denne - i alt 170 meter kaj. De seks præmier, som er sponseret af Horsens Havn, er gavekort til lokale grejbutikker. Der konkurreres i juniorklasse (under 18 år) og seniorklasse.

Alle typer fisk, du fanger, kan være med i konkurrencen. Fiskene bliver tildelt point efter en skala, der omfatter alle de almindelige fiskearter. Fangster kan genudsættes efter tilmeldingen. Der vil være mulighed for at låne grej, hvis du ikke har fået det med på ferien. Tilmelding af fangst og lån af grej sker ved Horsens og Omegns Sportsfiskerforenings post i konkurrenceområdet mellem kl. 15 og 21. Er du mellem 18 og 64 år, skal du have et offentligt fisketegn.

Konkurrenceområdet er på Horsens Havn fra kranen på kajspidsen og ind til Nordre Kaj samt 25 meter af denne - i alt 170 meter kaj som markeret med grønt her på billedet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce