Annonce
Horsens

Fang den største fisk i Horsens Havn - og vind gavekort til fiskegrej

Både børn og voksne kan være med, når Horsens Havn og Horsens og Omegns Sportsfiskerforening indbyder til åben fiskekonkurrence på havnen som en sommerferieaktivitet for alle. Privatfoto

Horsens: Horsens Havn og Horsens og Omegns Sportsfiskerforening inviterer til åben fiskekonkurrence som en sommerferieaktivitet for alle lørdag 27. juli kl. 15-21. Tidspunktet er valgt for at få højvandsperioden med.

Konkurrenceområdet er på Horsens Havn fra kranen på kajspidsen på havnetrekanten og ind til Nordre Kaj samt 25 meter af denne - i alt 170 meter kaj. De seks præmier, som er sponseret af Horsens Havn, er gavekort til lokale grejbutikker. Der konkurreres i juniorklasse (under 18 år) og seniorklasse.

Alle typer fisk, du fanger, kan være med i konkurrencen. Fiskene bliver tildelt point efter en skala, der omfatter alle de almindelige fiskearter. Fangster kan genudsættes efter tilmeldingen. Der vil være mulighed for at låne grej, hvis du ikke har fået det med på ferien. Tilmelding af fangst og lån af grej sker ved Horsens og Omegns Sportsfiskerforenings post i konkurrenceområdet mellem kl. 15 og 21. Er du mellem 18 og 64 år, skal du have et offentligt fisketegn.

Annonce
Konkurrenceområdet er på Horsens Havn fra kranen på kajspidsen og ind til Nordre Kaj samt 25 meter af denne - i alt 170 meter kaj som markeret med grønt her på billedet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Jysk bygger om: Genåbner på fredag

Leder For abonnenter

Leder: Tak for oplevelserne til en dansk verdensstjerne

Der er altid risiko for at få tastaturkrigere på nakken, når man hylder en sportsstjerne som den største i Danmark nogensinde, så lad mig i internetfredens tegn konstatere, at det var en af de største, der fredag morgen sagde "goodbye" til en hel tennisverden. Uanset placeringen på den rød-hvide evighedsskala: Caroline Wozniacki fortjener al den hyldest, der ruller hendes vej. Hun har været en strålende repræsentant for Danmark på alle parametre, og selv om jeg er en af dem, der har nået kvalmegrænsen, når det gælder hyldestvideoer, taler det sit eget tydelige sprog, når tennislegender som Federer, Djokovic, Nadal og Serena Williams afleverer personlige hilsner til "Caro". Som danskere kan vi ærgre os en smule over, at hendes sidste tre kampe blev spillet på umulige tidspunkter midt om natten, men der er på især to punkter noget smukt i, at det hele sluttede i Australian Open. Punkt 1: Det var her, hun 27. januar 2018 endelig fik den Grand Slam-titel, hun manglede i en fornem karriere. Jeg var en af dem, der kneb en tåre, da hun efter en forrygende finale kunne hæve trofæet. Punkt 2: Wozniacki har været en perfekt ambassadør for Danmark i hele verden. Og længere væk end Melbourne kommer vi ikke, når det gælder de største turneringer. Hun har på WTA Tour'en aldrig været spilleren begavet med det største talent, men hun har altid været i superform og ofte slidt en modstander op. 71 uger som nummer et på verdensranglisten, to finaler i US Open, en sejr i den prestigefyldte sæsonfinale og en lang række turneringssejre er beviser på en fornem karriere. Og så er hun vellidt: - Hun er en person, der er fantastisk uden for banen. Så det bliver et stort tab for kvindetennis, især for mig, siger veninden Serena Williams. Det må varme hos "Wozzy". Vi får nok aldrig én som hende igen, men for tennisfans er det da rart at tænke på, at vi har et par af verdens stærkeste juniorer i Clara Tauson og Holger Rune. I har noget at leve op til. Tak for oplevelserne, Caroline!

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce