Annonce
Horsens

Fang den største fisk i Horsens Havn - og vind gavekort til fiskegrej

Både børn og voksne kan være med, når Horsens Havn og Horsens og Omegns Sportsfiskerforening indbyder til åben fiskekonkurrence på havnen som en sommerferieaktivitet for alle. Privatfoto

Horsens: Horsens Havn og Horsens og Omegns Sportsfiskerforening inviterer til åben fiskekonkurrence som en sommerferieaktivitet for alle lørdag 27. juli kl. 15-21. Tidspunktet er valgt for at få højvandsperioden med.

Konkurrenceområdet er på Horsens Havn fra kranen på kajspidsen på havnetrekanten og ind til Nordre Kaj samt 25 meter af denne - i alt 170 meter kaj. De seks præmier, som er sponseret af Horsens Havn, er gavekort til lokale grejbutikker. Der konkurreres i juniorklasse (under 18 år) og seniorklasse.

Alle typer fisk, du fanger, kan være med i konkurrencen. Fiskene bliver tildelt point efter en skala, der omfatter alle de almindelige fiskearter. Fangster kan genudsættes efter tilmeldingen. Der vil være mulighed for at låne grej, hvis du ikke har fået det med på ferien. Tilmelding af fangst og lån af grej sker ved Horsens og Omegns Sportsfiskerforenings post i konkurrenceområdet mellem kl. 15 og 21. Er du mellem 18 og 64 år, skal du have et offentligt fisketegn.

Annonce
Konkurrenceområdet er på Horsens Havn fra kranen på kajspidsen og ind til Nordre Kaj samt 25 meter af denne - i alt 170 meter kaj som markeret med grønt her på billedet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Gasledning gravet over ved Silvan

Leder For abonnenter

En hyldest til den gode idé - lad os få mere af den slags

Gode ideer kan vi aldrig få for mange af. Og når de så oven i købet bliver omsat i handling og er en gevinst, er der ekstra grund til at anerkende et godt initiativ. Sådan er det med Mai-Britt Therkelsen, der som leder af tøjafdelingen hos Blå Kors kunne se genbrugsguld gå tabt på grund af manglende hænder. Mange ville trække på skuldrene og ærgre sig, men heldigvis ville Mai-Britt Therkelsen det anderledes. Hun fik en god idé om at lave en sorteringscentral som et beskæftigelsesprojekt, og nu er det blevet til virkelighed med opbakning fra Horsens Kommune. Et initiativ, der har alle muligheder for at blive en gevinst for alle parter. Den slags kan vi ikke få nok af, og det er vigtigt at anerkende, når en idé på den måde bliver til virkelighed. Mai-Britt Therkelsens initiativ minder os alle om, at der i princippet ikke skal så meget til. Der må være masser af lignende ideer, der rumler og rumsterer derude i Horsens og opland. Lad os få dem på bordet. Alle kan måske ikke lade sig realisere, men hvorfor ikke hjælpe hinanden med at gøre hverdagen lettere og udnytte de ressourcer, vi har, bedst muligt. I dette tilfælde havde Mai-Britt Therkelsen en chef, der var på ideen, ligesom Horsens Kommune også bakkede op. Sådan er det med alle ideer. De kræver opbakning og støtte. Vi er alt for gode til at tale ting ned og skyde forslag ned med en halvdårlig, kvik bemærkning. Den slags er dræbende for folk med gode ideer og lyse indfald, og fremfor alt risikerer vi at smide guld på gaden. Husk det næste gang, du får en god idé eller bliver præsenteret for én af slagsen. Giv det en chance. Ikke noget med at sige: Hvorfor dog det? Støt og bak op og spørg i stedet dig selv og dine omgivelser: Hvorfor ikke? Det vil være til gavn for os alle på den lange bane, så hyld den gode idé og lad os får mere af den slags.

Annonce