Annonce
Navne

Familieejet firma i Horsens har fundet en ny koncern-økonomidirektør

Keld Skou Ernstsen har siden 1997 arbejdet i Per Aarsleff A/S-koncernen. Pressefoto
Annonce

Horsens: 51-årige Keld Skou Ernstsen tiltræder 15. november som koncern-økonomidirektør i Vangsoe Gruppen ApS, Horsens.

I de seneste 12 år har han været økonomichef i Per Aarsleff A/S' rørteknikselskab,

Keld Skou Ernstsen er uddannet økonom og har godt 25 års erfaring med økonomi- og risikostyring, organisatorisk udvikling samt support til ledelseskolleger på strategisk og taktisk niveau.

Han bor i Viby J med sin hustru og to sønner og tilbringer gerne fritiden udendørs med pasning af hus og sommerhus, han holder sig i form med gå-, løbe-, cykel- og kajakture, og han holder desuden af madlavning og europæiske vine, oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Vangsoe Gruppen er en familieejet virksomhed, som tæller 45 associerede og datterselskaber, bl.a. Base Erhverv, Dansk Boligbyg, EUD, DK Erhvervsudlejning og Bastian Gruppen.

Ansættelsen som koncern-økonomidirektør sker i forbindelse med et glidende generationsskifte. Keld Skou Ernstsen bliver overordnet økonomisk sparringspartner for direktørerne i alle datterselskaber, og ikke mindst tæt sparringspartner for den nye generation i Vangsoe Gruppen ApS.

Koncernens første skridt blev taget i 1988, og Vangsoe Gruppen blev grundlagt som familieejet virksomhed i 2009 af Kristen Vangsø Laursen. I 2017 skiftede virksomheden navn fra Kristen Laursen Holding ApS til Vangsoe Gruppen ApS.

Virksomheden har primært sine aktiviteter i Danmark, og da de fleste associerede selskaber har hovedsæde i Horsens, udgør Horsens og de omkringliggende større byer geografisk det primære marked, men der opføres boliger- og erhvervsejendomme over hele landet, oplyser firmaet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce