Annonce
112

Falske plejere snød 88-årig kvinde

Politiet advarer mod at tage mod uanmeldte hjemmeplejere. Arkivfoto

Odder: En 88-årig kvinde fik onsdag eftermiddag stjålet kontanter af to falske hjemmeplejere. Det oplyser Østjyllands Politi som samtidig opfordrer til at være kritisk, hvis man får besøg af et firma eller en offentlig myndighed uden at have en aftale på forhånd.

Tricktyveriet skete onsdag klokken 17.45 på Stampmøllevej i Odder. Her fik den 88-årige besøg af to personer, som hun troede var to kvinder fra hjemmeplejen. Den ene ledte beboeren ud i køkkenet og tog hendes opmærksomhed.

Da de to falske plejere forlod hjemmet, manglede der nogle private papirer og et mindre beløb i kontanter.

Østjyllands Politi har fået et signalement af den ene kvinde. Hun beskrives som 40-45 år, ser dansk ud med lys hud og talte dansk. Hun var 170-175 cm høj, havde sort mellemlangt hår, der var samlet med en hårelastik og havde et sort/gråt halstørklæde viklet om hovedet.

Hun var også iført en mørk frakke, lyserød hættetrøje og blå jeans, og hun havde en lysebrun skuldertaske med sig.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man beder om id og eventuelt ringer til virksomheden eller kommunen for at tjekke, om de har sendt en medarbejder ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
HIC

Mestrene satte HIC på plads

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce