Annonce
Erhverv

Fakta i Juelsminde lukker - Horsens-butikkerne går fri

Fakta i Juelsminde bliver berørt af lukke-runden, mens butikkerne i Horsens, Vejle og Fredericia alle går fri. Arkivfoto: Morten Marboe

Coop har torsdag varslet, at kæden vil lukke 47 af sine Fakta-butikker. Forretningen i Juelsminde er blandt de, der skal lukke, mens butikkerne i Horsens går fri, oplyser Coops informationschef til Horsens Folkeblad.

Juelsminde: Fakta-butikken på Strandvejen 31 i Juelsminde er blandt de 47 butikker på landsplan, der skal lukke inden udgangen af maj måned.

Det oplyser Coops informationschef Jens Juul Nielsen til Horsens Folkeblad.

- Forretningen i Juelsminde bliver lukket, men ellers er der ikke nogen i Horsens eller omegn, der skal lukke, siger han til avisen.

Han oplyser desuden, at der heller ikke er lukninger på vej til Vejle, Fredericia eller nogle af oplandsbyerne i disse områder.

Coop offentliggjorde torsdag eftermiddag planerne om at lukke 47 butikker på landsplan. Den komplette liste over, hvilke butikker der er tale om, bliver først frigivet fredag, men Coop's ledelse har allerede udtalt, at der er tale om butikker, der ikke klarer sig tilfredsstillende rent økonomisk.

- Som tallene viser, er Fakta inde i en rigtig god udvikling for langt de fleste butikker. Men vi må se virkeligheden i øjnene, og det er, at vi samlet set tynges af butikker, som aldrig skulle have været åbnet. For at kunne investere i de sunde og succesfulde butikker, er vi nødt til at tage den barske beslutning at gennemføre denne lukningsrunde, udtaler Fakta-direktør Stina Glavind.

Lukningerne vil ramme 900 medarbejdere. Når de er gennemført, vil Coop have 359 Fakta-butikker tilbage landet over.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce