Annonce
Odder

Fakta har lukket for at lede efter skadedyr

Mandag morgen åbnede Fakta ikke dørene for sine kunder. Et firma med speciale i at bekæmpe skadedyr gik i gang med at undersøge, om der er ubudne gæster. Foto: Hans Jørgensen

Skadedyrsbekæmpere er i gang med at undersøge, om der er ubudne gæster. Fødevarekontrollen er også informeret om situationen.

Odder: Kunderne måtte mandag morgen gå forgæves, hvis de ville en tur i Fakta på Lundevej. "Lukket pga. mistanke om skadedyr" står der på to sedler, der er sat op i indgangsdøren.

Indenfor er et firma i gang med at undersøge, om der skulle være ubudne gæster.

- Erfaringsmæssigt vil jeg mene, at det tager en dag eller to, inden vi får det hele tjekket af. Og i værste fald skal vi destruere varer og sørge for ekstra rengøring. Vi har kontaktet Fødevarekontrollen, som vi skal, og vi gør det her for at være 100 pct. sikre på, at alt er i orden, siger René Larsen, der er salgschef i Fakta.

For et par uger siden foretog et firma med speciale i skadedyrsbekæmpelse det årlige gennemsyn af butikken. Samme firma gik mandag i gang med en nøjere undersøgelse.

- De har en hund derude, der søger efter spor. Når den er færdig, så kan jeg bedre sige noget om, hvor længe vi har lukket. Alt andet er gætværk. Det årlige gennemsyn viste nogle steder, vi skal have repareret, og der blev lavet nogle test og prøver. Vi kan se, der er gnavet i nogle rør i forbindelse med noget kloak. Det ser forkert ud, og så reagerer vi prompte, siger René Larsen.

Han tør ikke sige noget om, hvornår butikken åbner igen, så man kan købe ind eller hente en pakke i butikkens pakkeboks.

- Vi er interesseret i at få det ordnet, men det tager bare noget tid. Det er min fornemmelse, at det her er et voksende, landsdækkende problem, siger salgschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Fra drøm til mareridt: Min livsdrøm er væk, men jeg tænker mere på stand-lejerne end på mig selv

Annonce