Annonce
Odder

Facebook-opslag rykkede: Folk stod i kø for at støtte lokal skrædder

Shahin Ali er glad for, at så mange kunder vil støtte hans forretning. Privatfoto
På et døgn likede 17.000 personer Shahin Alis facebookopslag, hvor han bad om støtte til sin lille forretning i Holsteinsgade i Odder. Lørdag strømmede folk til for at indlevere opgaver.

Odder: Det var en overvældet renseri- og skrædderiejer Shahin Ali, der lørdag morgen åbnede sin forretning, Odder Rens og Vask, i Holsteinsgade. I snart et par måneder har han ikke modtaget noget som helst tøj til reparation eller rensning, men lørdag var der en længere kø foran butikken.

- Faktisk nåede jeg i løbet af lørdag at modtage mere end 100 ordrer. Så jeg er superglad og kan igen se lyset. Nu skal vi nok klare os igennem coronakrisen, siger den syriske skrædder, der også har en butik i det vestlige Aarhus. Her hjælper hans far til nogle timer om dagen.

De sidste par måneder har der imidlertid været langt mellem kunderne begge steder, og det fik fredag den 30-årige familiefar til at offentliggøre et facebookopslag, hvor han fortalte om sin situation, der bestemt ikke er blevet nemmere af, at han på grund af coronarsstriktioner ikke må lukke kunder ind i sine to butikker. I stedet skal han stå i døren for at tage imod tøj og andre tekstiler, der skal repareres eller renses. Af samme grund er det på nuværende tidspunkt også helt umuligt for skrædderen at sætte knappenåle i tøj, der skal rettes til. De må kunderne selv klare før aflevering.

Annonce

- Men det er folk tilsyneladende også helt med på. Lørdag fik jeg i hvert fald masser af opgaver, som jeg nu kan gå i gang med. Det er bare så skønt, siger Shahin Ali, der har boet i Odder med sin kone og to små børn siden sommeren 2020.

Ud over de mange positive tilkendegivelser fra hele landet er Shahin Ali også glad for, at han takket være opslaget har fået gjort folk opmærksom på, at man faktisk kan indlevere tøj til reparation og ikke kun rensning i butikken i Rosensgade.

Det var der åbenbart mange, som ikke var klar over før nu, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce