Annonce
Fodbold

F'ernes cheftræner efter nederlag: Spillerne var divaer

Fredericia fF spillede med gardinerne rullet ned i kampen mod Lyseng, og derfor tabte klubben på skuffende facon. Arkivfoto: Mette Mørk
Fredericia fF tabte med 2-1 til Lyseng, og cheftræner Mogens Hjort var rasende på grund af en mangelfuld indsats.

Højbjerg: Vi fandt 11 nye deltagere til tv-programmet divaer i junglen. Det sagde jeg til spillerne, og så gik jeg min vej.

Sådan lyder det fra Fredericia fF's cheftræner Mogens Hjort, efter klubben tabte med 2-1 til IF Lyseng. Modstanderen var placeret længere nede i tabellen end F'erne, men indsatsen lod meget tilbage at ønske, og så endte det med nederlag.

- De spiller på 80 procent. Der er ingen gejst og intet engagement. Jeg er glad for, at vi tabte, for vi havde ikke fortjent at vinde, siger Mogens Hjort.

Indløbet til kampen var ikke optimalt. To timer inden kampstart blev banen ændret fra græs til kunstgræs, og under en time til kampstart havde F'erne stadig ikke fået et omklædningsrum at sidde i. Desuden var Mogens Hjort langt fra tilfreds med kampens dommer, som ifølge ham havde et par helt forkerte offside-domme.

- Men det forklarer det ikke. Nu har vi trænet basis-ting i snart et år, og alt det var tilsyneladende glemt. Det var mit taktiske oplæg i øvrigt også, siger Mogens Hjort.

Gæsterne kom bagud 1-0, før Fuat Hansen udlignede. I kampens 88. minut blev sejrsmålet sat ind på et kontrastød.

- Og det var min skyld, for det var mig der sagde, at vi skulle angribe. Men det hele er jo sådan set min skyld, for det er mig, der vælger holdet, siger Mogens Hjort.

F'erne er nu nummer tre i tabellen, et point efter FC Sønderborg. Men de to klubber mødes den 1. juni i Sønderborg.

IF Lyseng-Fredericia fF 2-1 (1-0)

Jyllandsserien, pulje 2

Mål: 1-0 (30.), 1-1 Fuat Hansen (70.), 2-1 (88.).

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce