Annonce
Hedensted

Første spadestik taget: Nu går byggeriet af 33 almene boliger i gang

Henrik Alleslev, direktør ved Juelsmindehalvøens Almene Boligselskab, og Lene Tingleff (V), formand for Udvalget for Teknik i Hedensted Kommune, holdt begge tale onsdag, da det første spadestik til byggeriet af 33 almene boliger blev taget. Foto: Camilla Pham Corneliussen

Det første spadestik til byggeriet af 33 almene boliger ved Strandhusevej blev taget onsdag.

Juelsminde: - Det er fantastisk at lave en lille, ny bydel, som får en unik og eftertragtet beliggenhed tæt på Juelsminde by, skov og strand, sagde Lene Tingleff (V), formand for Udvalget for Teknik i Hedensted Kommune, i en tale til de fremmødte.

Onsdag tog hun det første spadestik til byggeriet af 33 almene boliger, som opføres af Juelsmindehalvøens Almene Boligselskab, ved hjørnegrunden mellem Petersmindevej og Strandhusevej i Juelsminde.

På den 17.500 kvm store grund, kaldet dyrskuepladsen, bliver der bygget 12 dobbelthuse med boliger på 115 og 100 kvm, som er målrettet alle, og tre rækkehuse med i alt ni boliger på 87 kvm til en ældre målgruppen.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan gå i gang med byggeriet. Vi håber, at der bliver et miks af både familier, unge og ældre, for det er fedt, når der bor forskellige generationer tæt på hinanden. Vores erfaring er, at de er gode til at hjælpe hinanden, siger Henrik Alleslev, direktør ved Juelsmindehalvøens Almene Boligselskab.

Byggeriet bliver udført af Dansk Boligbyg, og det forventes at være færdigt 30. juni 2019. Lige nu er der over 150 på ventelisten.

De 33 almene boliger bliver bygget ved hjørnegrunden mellem Petersmindevej og Strandhusevej. Foto: Camilla Pham Corneliussen

Se på kortet, hvor byggegrunden ligger

Ud over det traditionelle spadestik blev byggeriet også skudt i gang med "gravkostik", som både Lene Tingleff og Henrik Alleslev tog. Foto: Camilla Pham Corneliussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

112

Beboer overraskede to tyve i stuen

Annonce