Annonce
AC Horsens

Første hjemmesejr siden september: Vi har fået et klogt fodboldhold

Manager Bo Henriksen glædede sig over, at hans hold igen spillede klogt i overtal og fik tre point ud af opgøret mod Vendsyssel. Foto: Ernst van Norde/Scanpix

Manager Bo Henriksen var oven ud tilfreds efter 3-0 sejren over Vendsyssel.

Horsens: - Vi har fået et klogt fodboldhold. Vores første 10 minutter var ikke gode, men derefter satte vi os på kampen, og det blev selvfølgelig endnu nemmere at kontrollere kampen, efter Vendsyssel blev reduceret til 10 mand.

AC Horsens' manager Bo Henriksen var oven ud tilfreds med sit hold efter 3-0 sejren over Vendsyssel.

Sejren sender AC Horsens tilbage i varmen i forhold til en plads i top seks.

- Vi har skabt gode forudsætninger for at komme med. Det er op til os selv, og det kunne da være sjovt med en finale om en plads i top seks mod Brøndby i sidste runde på vores hjemmebane. Så kan vi fylde stadion med 10.000 tilskuere en gang til, sagde Bo Henriksen.

Han glædede sig især over den måde, som sejren over Vendsyssel blev sikret på.

- Vi spillede meget klogt. Vi har fået et klogt hold. Vores sejr var en af de mest overlegne præstationer. Vendsyssel var ikke i nærheden af en målchance, efter de fik en spiller vist ud. Når vi satte bolden på spil, var der meget langt op til vores mål, sagde Bo Henriksen, der kunne se målmand Matej Delac gå fra banen uden at have haft en eneste redning.

Sejren var AC Horsens' første på eget græs siden september.

- Vi har heller ikke tabt så mange kampe hjemme, men vores hjemmebanen skal være basen, som det var tilfældet i sidste sæson, sagde manageren.

Han noterede sig også, at AC Horsens igen formåede at udnytte at spille i overtal.

- Det understreger, at vi har nogle kloge spillere. Vi så det mod AaB og mod AGF, og nu også mod Vendsyssel, sagde Bo Henriksen.

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce