Annonce
Brædstrup

Første etape udlejet på rekordtid: Nye rækkehuse på vej ved sø

Der har været så stor interesse for at bo i rækkehuse ved Ring Sø, at direktør for Iversen Ejendomme Michael Iversen nu har valgt at udvide sit boligprojekt med otte nye huse. Foto: Henrik Sandvad
Iversen Ejendomme ApS har haft god succes med at bygge små, praktiske rækkehuse ved Ring Sø i Brædstrup. De første 19 huse blev hurtigt udlejet, så nu vil ejeren af Iversen Ejendomme bygge otte mere.
Annonce

Brædstrup: Der er godt gang i byggeriet i Brædstrup i denne tid, og nu er der et nyt boligprojekt på vej.

Iversen Ejendomme ApS, som i øjeblikket er ved at opføre 19 rækkehuse ved Ring Sø, er klar med et mindre projekt på otte nye huse. Rækkehusene kan formentlig stå færdig til næste sommer, lyder det fra direktøren fra Iversen Ejendomme ApS.

- Vi søgte byggetilladelse hos kommunen før sommerferien, så vi håber, vi får tilladelsen i løbet af efteråret. Lige så snart byggetilladelsen er i hus, stikker vi spaden i jorden, siger Michael Iversen.

Iversen Ejendomme har søgt om at opføre fire rækkehuse på 96 kvm og fire huse på 78 kvm. Alle huse bliver med tre værelser.

- Vi vælger at bygge fire huse, der er lidt mindre, så vi kan holde prisen nede. Dermed har en enlig også råd til at bo her, siger Michael Iversen.

Annonce

Hurtigt udlejet

Iversen Ejendomme ApS blev stiftet sidste år med det formål at opføre rækkehuse til udlejning ved Ring Sø. Rækkehusene opføres af Milton Huse, og de 19 huse, der er under opførelse, skal stå klar til indflytning 1. oktober.

- Udlejningen af husene er gået over alt forventning. Jeg havde udlejet 15 huse allerede før jul, så det har overrasket mig, at interessen var så stor. Det viser bare, at vi har set rigtigt ved at satse på rækkehuse, og behovet er måske større end som så. Der er mange, der gerne vil have en lille have og fast grund under fødderne. Derfor tør vi så godt kaste os ud i en anden og sidste fase med otte nye huse, siger Michael Iversen.

Rækkehusene i Ring Søpark er opført af Milton Huse, og det lokale byggefirma skal også stå for at opføre de sidste otte huse. Foto: Henrik Sandvad
Annonce

Klar til nye projekter

Med de ekstra rækkehuse ryger den samlede byggesum op på 50 millioner kroner, men ejendomsudvikleren er ikke bange for at investere i flere boliger i Brædstrup, hvis det rigtige projekt byder sig.

- Nu kommer der snart over 100 nye lejligheder på markedet med de lejligheder, der er i Krohaven og Sønderhaven. Så på den korte bane vil jeg lige se tiden an, indtil de lejligheder er beboet. Samtidig er der det problem, at der ikke er så mange steder at bygge. Men kommer det rigtige projekt i Brædstrup, er jeg ikke bange for at tage en omgang mere, siger Michael Iversen.


Lige så snart byggetilladelsen er i hus, stikker vi spaden i jorden.

Michael Iversen, Iversen Ejendomme ApS


Indehaveren af Iversen Ejendomme har bopæl i Silkeborg men er opvokset i Brædstrup. Det er derfor naturligt for den lokale ejendomsudvikler at investere i boligprojekter i det østjyske. Iversen Ejendomme har også netop købt to byggegrunde i Silkeborg, hvor Michael Iversen vil bygge flere rækkehuse.

- Så hvis det trækker ud med at få byggetilladelsen til Brædstrup, vælger jeg at påbegynde byggeriet af rækkehuse i Silkeborg. Det kan flytte byggestarten i Brædstrup, for jeg har det bedst med at udvikle et projekt ad gangen, lyder det fra direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

Horsens

Torsdagens corona-tal: Se aldersfordelingen for de 163 smittetilfælde i Horsens Kommune

Annonce