Annonce
Odder

Første del af Campus Odder er på vej

Odder - Efter måneders spænding er det nu helt sikkert, at Skanderborg Odder Center for Uddannelse til august starter en eux-klasse samt formentlig også HF enkeltfag op i en pavillon ved Odder Gymnasium.

Det fortæller rektor på Odder Gymnasium, Lars Bluhme. Han ser frem til, at første del af Campus Odder bliver en realitet. Også selv om det i første omgang bliver i en midlertidig pavillon.

- Jeg glæder mig meget til at få afprøvet tanken om en campus ved gymnasiet. Går det godt, vil der blive bygget mere permanente bygninger i løbet af et par år. Til den tid ved vi sikkert også mere om, hvorvidt der også skal etableres et samarbejde med f.eks. Learnmark i Horsens, og om Odder Ungdomsskole skal flytte herud, siger Lars Bluhme.

Vel vidende, at der findes en årerlang kulturel opdeling mellem unge, der går på det almene gymnasium og dem, der vælger en erhvervsuddannelse, er det blevet besluttet, at de nye elever på Campus Odder ikke skal placeres i en pavillon for sig selv.

De vil ifølge Lars Bluhme også få deres gang i diverse faglokaler i de eksisterende bygninger, ligesom tre klasser med stx-elever vil få lokaler i pavillonen.
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce