Annonce
HH Elite

Kampen minut for minut: Leslie-effekten var tydelig fra første fløjt - HH Elite var som forvandlet

Maria Mose Vestergaard scorede seks mål i holdets seneste kamp mod Randers HK og kom på rundens hold i kvindeligaen. Skulle HH Elite gøre god figur mod rækkens nuværende fjerdeplads, Nykøbing F. Håndbold, var der brug for, at flere spillere bød sig til. Foto: Morten Pape
De færreste forventede point til HH Elite i aftenens udekamp mod ubesejrede Nykøbing F. Håndbold. Den nye cheftræner, Jan Leslie, havde på forhånd forlangt fight og intensitet - og det var et forvandlet HH-hold, der tog sejren hjem med 19-26.

Nykøbing Falster: Sidst hjemmeholdet Nykøbing F. Håndbold spillede en ligakamp i egen hule, sendte man oprykkerne fra Ringkøbing Håndbold vestpå med en gedigen lussing på 31-21.

Den præstation skulle HH Elite gå efter at toppe, da de onsdag aften gik på gulvet i Lånlet Arena mod kvindeligaens akutelle fjerdeplads.

Men dér sluttede målsætningerne også, hvis man skulle tro udmeldingerne fra den nye HH-træner, Jan Leslie, der har kaldt onsdagens udebaneopgør for en "gratis" kamp, hvor man hovedsageligt gik efter at udvikle på spillet.

Annonce

Fra første fløjt stod det klart, at det ikke havde været tomme ord fra den nye cheftræner. Væk var alt, hvad der kunne minde op opgivende miner - til fordel for krigervilje og et velorganiseret kollektiv, der vidste hvad de ville i kampen.

Det var således et HH Elite-hold, der fra start bragte sig foran og med en måldifference på én lykkedes med at tage et fast greb om kampen. Cirka midtvejs i første halvleg udbyggede HH-spillerne - med afsæt i et fremragende forsvar og en storspillende Chana Masson - føringen til først to og derefter tre mål.

11-13 ved halvleg - og så var spørgsmålet, hvor længe HH Elite kunne holde det tårnhøje tempo, man havde startet kampen i.

Anden halvleg skulle dog vise sig at give frugten af det hårde arbejde, man havde leveret i første. Hjemmeholdet var på bagkant og givetvis frustrerede over HH-presset, begyndte de at stresse i angrebsenden, hvilket resulterede i flere tekniske fejl på kristiske tidspunkter.

Ved stillingen 16-16 stod kampen til at tippe én ad vejene, og her hev HH's reservekeepere afgørende redninger op af hatten. Først Stephanie Andersen, der kom ind for en forslået Chana Masson, og dernæst Frederikke Mono Rasmussen, som pillede to straffekast i træk.

Derfra gik det kun én vej, og HH Elite trak fra til slutresultatet 19-26. En stor forløsning for Horsens' handboldkvinder, der brød ud i stor jubel ved sidste fløjt.

Genlæs liveopdateringen fra kampen herunder:

Annonce
Horsens For abonnenter

DSB efter skrottet plan for Godsbanekvarteret: Vi vil snarest muligt i dialog med kommunen om de skrappere krav

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ny ejer vendte årelangt minus til massivt plus: Nu skal fabrikken på Islandsvej udvides

Erhverv For abonnenter

Michael T. Mortensen har købt historisk erhvervsgrund på godt 50.000 kvm: Vil ikke afvise boligprojekt på sigt

Erhverv

Lige nu er der syv ledige lejemål på hovedstrøget - sådan skal tomme lejemål blive til attraktive butikker

Hedensted

Broudskiftning på havnen er kommet fra land efter forsinkelse: Tømmeret hang fast i Suezkanalen

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Erhverv For abonnenter

Ugens regnskaber: Eggert scorede bedre bundlinje, og entreprenør fik det bedste resultat i årevis

Horsens For abonnenter

Fælles spiseareal, tv-stue og spa for seniorer: Nyskabende bofællesskab på vej i Blumersgade

Hedensted For abonnenter

Jeannie kan ikke komme forbi med sin ladcykel: -Stop med at parkere på cykelstien

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Horsens

Det kunne være gået rigtig galt: Flere bilister drønede ind i tabt cykel på E45

Horsens For abonnenter

Om vinteren kan de stå på skøjter i haven og indkørslen, men det er mod deres vilje: Overfladevand volder store problemer på Egebjergvej

Horsens

29-årigs mærkelige opførsel fik politiet til stoppe ham: Rygsækken var fuld af ulovligheder

Annonce