Annonce
HH Elite

Se videoanalysen og genlæs livebloggen: Flot fight var ikke nok for HH Elite

Et sandt David mod Goliat-opgør ventede lørdag HH Elite, da topholdet Odense Håndbold bød indenfor i Sydbank Arena. Flot fight og debut til den nye norske målvogter, Emily Stang Sando, var dog ikke nok for HH, der tabte med 30-25.

Horsens: Målt på statistikkerne var der ikke meget, der talte for, at HH Elite fik noget som helst med sig hjem fra Sydbank Arena lørdag eftermiddag, hvor holdet mødte Odense Håndbold.

Ligaens aktuelle førsteplads havde nemlig ikke sat én fod forkert i turneringens første fem runder og gik således ubesejrede ind til kampen efter en suveræn start på sæsonen i ligasammenhæng og to ud af tre mulige sejre i holdets Champions League-gruppe.

Senest slog Odense Håndbold endda Viborg HK med tre mål - samme hold, som HH Elite tabte 34-25 til i sidste runde.

Annonce

Jan Leslies tropper gik dog frisk til opgaven og snuppede endda føringen fra kampen start, hvor man midtvejs i første halvleg var foran med først 7-5 og siden 9-7.

Det høje tempo, HH Elite startede kampen i, holdt dog ikke stand overfor Odense Håndbold, der viste sig for stærke, som kampen skred frem. Efter at have været bagud med fire ved pausen og syv mål undervejs i anden halvleg, fik HH-spillerne dog kæmpet sig tilbage og tabte kampen med 30-25.

Ti dage var der gået siden Frederikke Gulmark, Susanne Madsen (th.) og resten af HH-spillerne sidst var i kamp. Fra kampens start var det da også tydeligt, at trænerduoen Jan Leslie og Ronny Boy havde haft tid til at udvikle på spillet. Kampens spiller for HH Elite blev Frederikke Gulmark, der scorede fem mål og var en pestilens for Odense-forsvaret. Foto: Morten Pape

Som det var tilfældet i seneste udekamp mod Nykøbing F. Håndbold fik HH Elite dog vist, at der er masser af kvalitet i truppen - og at man kan byde selv de bedste hold op til dans, når man rammer sine gode perioder.

Kampen bød samtidig på debut til den norske stjernemålmand, Emily Stang Sando, som HH Elite - noget overraskende - annoncerede på en treårig kontrakt fredag.

Hun startede således kampen i HH-målet i Chana Massons fravær, men formåede først i anden halvleg at spille sig ind i kampen, hvor hun til gengæld fik sine store kvaliteter i glimt.

Genlæs i liveopdateringen fra kampen herunder:

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Fra sofatid foran tv'et til huskøb i Stensballe: - I Horsens er der noget for alle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Det er sjældent, at der går vaskeægte røvhuller rundt iblandt os: 1250 elever mødte ind til første skoledag blandt stilladser og arbejdsfolk

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Hedensted

Politiet måtte tilkaldes til to kamphaner på bodega

Erhverv

Fra bekymrende forår til travl sommer: Turister har bidt på nyt maritimt ferietilbud i Juelsminde

Forsvaret: Det vil tage mere end 50 år at rydde op efter vores forureninger

HH Elite For abonnenter

Kvalitet og bredde til forskel: HH Elites ti måls-sejr afslørede disse fire afgørende styrker

Erhverv

Hun vil inspirere til flere kulører i boligen: I ny butik på Bjerrevej kan man hente gode ideer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

For abonnenter

Mette Frederiksens brutale højre hånd fra Esbjerg i fokus for vilde sms’er

Hedensted

Hedensted får træls topplacering for hjemmehjælp: Ældre Sagen kalder til borgermøde på trods af usikre tal

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

Horsens

Slingrende kørsel vakte opmærksomhed - nu er 68-årig sigtet for spritkørsel

Annonce