Annonce
HH Elite

Se videoanalyse og genlæs liveblog: HH Elite blæste på underdog-rollen og kørte København Håndbold midt over i Forum Horsens

Cheftræner Jan Leslie og HH-truppen gik efter at sætte flere gode minutter sammen mod København Håndbold onsdag aften. Det må man i dén grad sige lykkedes - i en regulær kraftpræstation fra hjemmeholdet, der vandt 29-18.

Horsens: På papiret var der god grund til at være mere optimistisk på HH Elites vegne forud for holdets opgør mod København Håndbold onsdag aften.

Trods to nederlag i streg var der nemlig positive takter at spore i de gulblusedes seneste kamp - 30-25-nederlaget mod Odense Håndbold på en af kvindeligaens notorisk sværeste udebaner.

De tendenser tog HH Elite i dén grad med sig ind i underdog-kampen mod København Håndbold, der modsat HH-truppen havde mødte hold fra bunden af tabellen i de første seks runder.

Annonce

Efter en ustabil start rendte København Håndbold nemlig ind i en gul mur i Horsens og blev sendt retur over Storebælt med en 29-18-lussing i bagagen.

Laura Damgaard var på ny toneangivende for i angrebsenden for HH Elite, der onsdag tromlede over København Håndbold i en overraskende 11-målssejr. Kampens spiller for hjemmeholdet blev Emily Stang Sando, der kronede en kollektivt suveræn indsats fra HH-defensiven og lagde endnu et niveau på siden nordmandens debutkamp mod Odense Håndbold. Foto: Morten Pape. Foto: Mads Dalegaard

Cheftræner Jan Leslie havde op til kampen udtrykt moderate forhåbninger om en sejr -  og København Håndbold havde da også den indbyrdes statistik på deres side med tre sejre i de seneste fire opgør mod HH Elite.

Vel hjulpet på vej af et suverænt forsvar og en sikker Emily Stang Sando i målet satte HH Elite sig dog på begivenhederne fra start og så sig aldrig tilbage i det, der var sæsonens bedste og mest helstøbte præstation Jan Leslies tropper.

Genlæs liveopdateringen herunder:

Annonce
Horsens For abonnenter

DSB efter skrottet plan for Godsbanekvarteret: Vi vil snarest muligt i dialog med kommunen om de skrappere krav

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Ny ejer vendte årelangt minus til massivt plus: Nu skal fabrikken på Islandsvej udvides

Erhverv For abonnenter

Michael T. Mortensen har købt historisk erhvervsgrund på godt 50.000 kvm: Vil ikke afvise boligprojekt på sigt

Erhverv

Lige nu er der syv ledige lejemål på hovedstrøget - sådan skal tomme lejemål blive til attraktive butikker

Hedensted

Broudskiftning på havnen er kommet fra land efter forsinkelse: Tømmeret hang fast i Suezkanalen

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Erhverv For abonnenter

Ugens regnskaber: Eggert scorede bedre bundlinje, og entreprenør fik det bedste resultat i årevis

Horsens For abonnenter

Fælles spiseareal, tv-stue og spa for seniorer: Nyskabende bofællesskab på vej i Blumersgade

Hedensted For abonnenter

Jeannie kan ikke komme forbi med sin ladcykel: -Stop med at parkere på cykelstien

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Horsens

Det kunne være gået rigtig galt: Flere bilister drønede ind i tabt cykel på E45

Horsens For abonnenter

Om vinteren kan de stå på skøjter i haven og indkørslen, men det er mod deres vilje: Overfladevand volder store problemer på Egebjergvej

Horsens

29-årigs mærkelige opførsel fik politiet til stoppe ham: Rygsækken var fuld af ulovligheder

Annonce