Annoncørbetalt indhold

Føl dig tilpas i dit badetøj

Dette er sponsoreret indhold

Vejret er begyndt at blive varmere, og solen kigger oftere frem end den plejer. Grunden til dette er, at det snart er sommer. Dette er noget, som de fleste sætter stor pris på, men for mange er det også en stressfaktor, fordi det betyder, at de skal til at vise sig i deres badetøj.

Hvis du er en af dem, der ikke er helt glad ved tanken om at skulle vise din krop frem i badetøj, kan du med fordel læse med her.

Træning er en mulighed

Bikinikroppen er noget, som de fleste af os snakker om på årlig basis, og alligevel er det de færreste af os, der ender med at tage os sammen til at få den. Hvis du er en af de mange, der har valgt at trække den lidt for længe, skal du ikke frygte. Det er stadig muligt at nå at smide et par kilo, hvis du mener, at det kan få dig til at føle dig bedre tilpas.

Det du skal gøre er at begynde at spise sundere. Jo flere usunde sager du skærer fra din kost og jo flere grøntsager, du tilføjer, jo større resultater vil du også opleve. Cirka 80 procent af et vægttab foregår i køkkenet, men af den grund bør du ikke vælge motionen fra.

Det er god ide at kombinere en eller anden form for konditionstræning med styrketræning. Du kan finde inspiration til styrketræning på Kondition.dk. Sørg for at lave styrketræning mindst en halv time hver dag for at presse dig selv lidt. Det er sådan, at du vil opleve den største forandring.

Du skal dog ikke være ked af det, hvis du ikke taber alle de 10 kilo, som du havde håbet på. Alles vægttab er forskellige, og du skal derfor ikke sammenligne dig med andre. Du skal i stedet være glad for det, som du har opnået. Fokuser på det, i stedet for på alt det som du stadig mener, at du mangler. Ved at gøre dette, vil du helt automatisk blive gladere for din krop og dine resultater.

Væn dig til at rose dig selv

Usikkerhed omkring sin krop er noget, der kan opstå hos alle, uanset hvor veltrænet og slank man er. Derfor er det ikke altid bare noget, der kan trænes væk. I stedet er der noget psykisk, der skal ændres.

Først og fremmest er det vigtigt, at du ikke sammenligner dig med andre. Du ved nemlig ikke, om de har kæmpet flere år med deres vægt, har en sygdom eller lignende. Der er ingen grund til at tro, at alle andre har en meget bedre krop og har det meget bedre med dem selv, end du selv har. Vi ligner alle sammen hinanden meget, og usikkerhed kan opstå hos alle.

For noget andet skal du lære at se din krop som noget helt fantastisk. Tænk på, hvor god den har været, og hvor meget den har kunnet klare gennem årene. Hvis du har børn, så vær ikke ked af, hvis din mave hænger lidt, eller hvis der er strækmærker her og der. Din krop har givet liv til et andet menneske. Dette er betydeligt vigtigere, end at maven er flad og stram.

Ros dig selv, når du kigger dig selv i spejlet. Du er god nok, og det skal du lære at huske på.

Dette er sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.