Annoncørbetalt indhold

Få drømmeboligen til de bedste vilkår med køberrådgivning

Flere og flere danskere tyr til køberrådgivning, når de skal købe bolig, da rådgivningen tager stressen af købet. At rådgiveren er tilgængelig gennem hele processen, er din garanti for en tryg og god købsoplevelse.

Hvorfor ikke bare bruge en advokat?

Advokater kommer typisk meget sent ind i billedet, når der er tale om bolighandler. Det er ofte, inden at købsaftalen bliver underskrevet, at man gør brug af advokaten, så denne kan gennemgå handlens dokumenter.

Nogle får dog også hjælp, efter at købsaftalen er blevet underskrevet, men som regel kun hvis der er skrevet et advokatforbehold ind. Det betyder, at man kan skrive under her og nu, men at man har x antal dage til at få sin advokat til at gennemlæse papirerne og godkende dem. Dermed har man stadig tid til at annullere handlen omkostningsfrit, trods det faktum, at man har skrevet under. Det gælder dog kun såfremt, at advokaten finder vilkår og betingelser, som giver anledning til skepsis.

Men en advokat hjælper dig som beskrevet kun i den senere fase af boligkøbet. Hvis du har brug for hjælp før det, er der ingen hjælp at hente, da en boligadvokat kun specialiserer sig i juraen omkring boligkøbet.

Køberrådgiveren er med dig hele vejen igennem.

Men en køberrådgiver kan hjælpe dig gennem købet fra start til slut. I den indledende fase, hvor det handler om at finde den rette bolig, kan man nemt stirre sig blind på drømme og muligheder, så man ikke ser de faldgruber, der potentielt ligger i boligen. Får du køberrådgivning, kan du få hjælp af din rådgiver til at vurdere boligen. De fleste køberrådgivere har en baggrund i ejendomsbranchen, typisk har de tidligere arbejdet på den anden side af bordet som ejendomsmæglere. Derfor ved de lige præcis, hvordan man kigger en bolig efter i sømmene.

Rækker deres egne evner og erfaringer ikke, er der en chance for, at de anbefaler, at du hiver en byggesagkyndig ind over købet. Dette er ikke for at få dig til at bruge flere penge men for at sikre, at dit mulige hjem ikke gemmer på ubehagelige overraskelser, som vil koste dig dyrt at udrede.

Læn dig tilbage og lad rådgiveren forhandle for dig

Den absolut mest nervepirrende del af boligkøbet er forhandlingsprocessen med ejendomsmægler og sælger. Det er nemlig her, at man får aftalt, hvilke betingelser og vilkår købet skal foregå under, og for mange kan det være angstprovokerende at tænke på, at det er en erfaren ejendomsmægler, som man skal forhandle med. Her står du med næsten til ingen erfaring med boligkøb, og over for dig står en fagperson, som kender alle trickene i branchen.

Men denne del kan du undgå, hvis du har en køberrådgiver ved din side. Her vil han eller hun nemlig træde ind i handlen på dine vegne, så du slipper for at stå for forhandlingerne. Med en uvildig køberrådgiver får du en agent, der udelukkende varetager dine interesser i købet, så du kan være sikker på at få en bolig til de bedst mulige vilkår.

Denne artikel er sponsoreret af Bomae køberrådgivning.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.