Annonce
Horsens

Exitpoll: Horsens-minister er færdig i politik

Hvis man skal tro de første exitpolls efter søndagens europaparlamentsvalg, er kultur- og kirkeminister Mette Bock, der er Liberal Alliances spidskandidat til valget, færdig i politik. Foto: Søren E. Alwan

Horsens: Kultur- og kirkeminister Mette Bock (LA) fra Horsens skal til at se sig om efter et job uden for politik.

Kort efter valgstederne lukkede efter søndagens europaparlamentsvalg, viste exitpolls fra DR og TV2 et entydigt billede: Liberal Alliance kommer heller ikke i Europa-Parlamentet denne gang, og dermed skal Horsens-ministeren se sig om efter et andet job snart.

Mette Bock, der har siddet i Folketinget siden 2011 og været minister siden 2016, satsede hele sit politiske liv på at komme i Europa-Parlamentet, og hun genopstiller således ikke ved det kommende folketingsvalg.

- Mit liv ændrer sig selvfølgelig, for nu er jeg ude af dansk politik. Nu skal jeg snart åbne et nyt kapitel, siger Mette Bock umiddelbart efter offentliggørelsen af exitpoll'en til DR.

Søndag formiddag mødte Horsens Folkeblad ellers en stadig optimistisk Mette Bock hjemme i Stensballe.

- Jeg tror stadig på, at det lykkes mig at sikre et mandat, lød det fra ministeren, der dog også understregede, at hun "sagtens kunne leve uden politik".

Hvis man skal tro exitpoll'ene er det det scenarie, Mette Bock nu må indstille sig på.

De endelige resultater fra europaparlamentsvalget offentliggøres først senere søndag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Wengel rejste fra Melbourne til Horsens: Det var den mest syrede tur

Annonce