Annonce
Brædstrup

Travlt 2019 fordoblede overskuddet i Brædstrup VVS Teknik

Ejerne af Brædstrup VVS Teknik Niels Krogh og Ole Bilstrup er begge meget tilfredse med årets resultat for 2019, selvom om de forventer, at der er tale om en enlig svale. Arkivfoto: Henrik Sandvad
Travlhed i byggeriet og mange afsluttede ordrer gjorde, at Brædstrup VVS Teknik kom ud af 2019 med et flot overskud.
Annonce

Brædstrup: 2019 blev et rigtig godt år for Brædstrup VVS Teknik. Det står at læse i det årsregnskab, som det lokale vvs-firma netop har indsendt til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Brædstrup VVS Teknik oplevede stor fremgang i både aktivitet og i resultatet i 2019. Bruttofortjenesten, som fortæller noget om aktiviteten i virksomheden, er således steget fra knap 33 millioner kroner i 2018 til 52,4 millioner kroner sidste år, og den øgede aktivitet har også kunne ses på bundlinjen. Overskuddet er nemlig steget fra 9,9 millioner kroner i 2018 til 20,5 millioner kroner sidste år.

- Vi er helt sikkert glade og stolte af vores resultat, men vi tror også, at der er tale om en enlig svale, siger Ole Bilstrup, direktør i Brædstrup VVS Teknik.

Han forklarer, at han ser 2019 som lidt af en afstikker i forhold til mere "normale" år, fordi der blev afsluttet mange ordrer sidste år, og det er det, man ser afspejlet i resultatet.

- Vi havde mange afsluttede projekter i 2019, som gør, at vi tager fortjenesten hjem der. Vi tror derfor ikke på, at det kommer igen. Alt er gået op i en højere enhed sidste år, men vi forventer, at 2020 bliver et mere almindeligt år, siger Ole Bilstrup.

Annonce

Flere ansatte

Den ekstra travlhed har betydet, at det lokale firma har haft brug for flere medarbejdere. I 2018 havde virksomheden 41 ansatte, mens antallet af medarbejdere sidste år var på 51 ifølge årsregnskabet. De ekstra ansatte har været med til at øge virksomhedens omkostninger til løn og pensioner med cirka otte millioner kroner.


Vi havde mange afsluttede projekter i 2019, som gør, at vi tager fortjenesten hjem der.

Ole Bilstrup, direktør i Brædstrup VVS Teknik


De øgede lønudgifter opvejes dog af, at virksomheden har kunnet øge formuen på grund af det store overskud sidste år. Egenkapitalen er således steget fra 10 til 18,4 millioner kroner.

Brædstrup VVS Teknik har igennem en årrække udført vvs-arbejde for en række forskellige husfirmaer. Således er firmaet underleverandør til Milton Huse, Vesterbo Huse, Fba-Huse og en række mindre husfirmaer, men også store entreprenører som Dansk Boligbyg og Casa er blandt kunderne.

Brædstrup VVS Teknik fik i 2017 en ny medejer, hvor Niels Krogh blev en del af ejerskabet sammen med direktør Ole Bilstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Kvinde kørte op i anden kvinde

Horsens

Lars mener, at hans 150.000 burhøns har det fantastisk: Intet taler for at nedlægge produktionen

Annonce