Annonce
Horsens

Et sjældent tilbud: Var det noget med et byrådsbord på 314 cm?

En byrådsbord med stole for en kasse øl, lyder tilbuddet fra de rådgivende ingeniører Rønslev, der bor i det gamle rådhus på Søndergade. Foto: Rønslev
- Hent bord og stole for en kasse øl, lyder det i en annonce fra Rønslev. Horsens-ingeniørerne med hjemmebane i det gamle rådhus på Søndergade vokser, så et historisk byrådsbord må vige pladsen. Men det er synd at smide ud, fastslår indehaveren.

Horsens: En annonce af de mere specielle.

Det er ikke for meget at sige om det tilbud, det rådgivende ingeniørfirma Rønslev indrykkede i blandt andet Horsens Folkeblad fredag.

"Hent selv byrådsbord og stole. Pris: En kasse øl. Tag gerne en kammerat med, for bordet måler 314 cm i længden og 125 cm i bredden", lyder det blandt andet i annoncen.

Rønslev bor i det gamle rådhus på Søndergade i Horsens, og når der hele tiden kommer nye medarbejdere til, er det svært at blive med at finde plads til det store bord. Ingeniørfirmaet er således i gang med påskerokeringer på førstesalen i det, der frem til midt-80'erne var magtens centrum i Horsens.

- Det vil være ærgerligt at smide bordet ud, siger stifter og indehaver Kasper Rønslev Nielsen.

Annonce

Det vil være ærgerligt at smide bordet ud.

Kasper Rønslev Nielsen

- Vi er ikke som de andre

Han er med på, at annoncen er en god gimmick, men det er ham magtpåliggende, at Rønslev "ikke gør som de andre". Han har allieret sig med journalistuddannede Emil Krarup, som er ny i firmaet og den første, som ikke har en ingeniøruddannelse, og med ud af boksen-tankegang kom der altså en annonce ud af en intern rokade.

- Da vi flyttede ind i det gamle rådhus, stod tingene, som de gjorde, da byrådet sad her - med blandt andet hesteskoopstilling. Man kunne nærmest fornemme cigarrøgen fra dengang. Hele historien var her. I et af udvalgslokalerne stod så bordet her, siger Kasper Rønslev Nielsen.

Fra fem til 25

- Vi bliver flere og flere. Jeg startede for 12-13 år siden, og efter syv år var vi fem-seks mand. Nu er vi 25, og det er hele tiden et puslespil at få det til at gå op. Ingen sidder samme sted ret længe, lyder det med et grin fra Kasper Rønslev Nielsen.

- Vi kan være 30, hvor vi er nu, og vi har ingen planer om at blive flere end det. Det har vi dog sagt før, erkender Kasper Rønslev Nielsen.

Han slår dog fast, at der ikke er tanke om at lave filialer andre steder. Nærhed og kultur er vigtig. Og det "må ikke gå alt for hurtigt", som han siger.

Sidste frist for at melde sig som aftager af det historiske bord med stole er 1. maj på ekr@ronslev.dk.

Derefter trækkes der lod blandt dem, som har skrevet "Den snupper jeg" i emnelinjen.

Læs mere her: https://www.ronslev.dk/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce