Annonce
Navne

Et sidste farvel til en trofast vandringsmand

Henning Thomsen var sammen med sin hustru med i vandregruppen "Mariagergruppen", som tog på oplevelser og ferier sammen. Arkivfoto

Mindeord: Egon Nowakowski, Hovedgård, skriver disse mindeord om sin vandrekammerat Henning Thomsen, Hatting, der døde 16. april, han blev 94 år.

Henning fik et langt liv, og han og Asta samt familien fik mange gode oplevelser sammen. Henning var alt for Asta og omvendt.

De fik et rigt liv sammen i deres 67 års ægteskab. De dannede en meget positiv atmosfære om sig og man følte sig altid i godt selskab med dem, godt hjulpet på vej af Hennings humor og slagfærdighed.

Annonce

Henning Thomsen var et foretagsomt og engageret menneske. Han nåede at opleve meget, både arbejdsmæssigt og i fritiden.

Han blev født det år, Ford T-modellen gik ud af produktion og blev erstattet af Ford A. Pudsigt nok blev Hennings liv præget af biler. Han blev uddannet på autoværksted, siden værkfører på et lastbilværksted, og som forsikringsskadeskonsulent dækkede han senere det meste af Jylland.

I fritiden byggede Henning Thomsen privatbolig to gange.

Han var også flittig til at vedligeholde huset, og han restaurerede og udbedrede, når det var nødvendigt, og ordnede familiens biler og hjalp børn og børnebørn, når de trængte til en hjælpende hånd.

Dertil kom interessen for veteranbiler. Henning restaurerede dem til perfekthed.

I seniorårene meldte Henning og Asta Thomsen sig i Dansk Vandrelaug, hvor Henning gik ind i bestyrelsesarbejdet. Han blev en værdsat frivillig og særdeles aktiv turleder.

Vi var 10 vandrere som her fandt fælles ”fodslag” i vor gruppe døbt ”Mariagerbanden” og tog på oplevelser og ferier sammen i mange år i Danmark og udlandet blandt andet i Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Østrig, Polen, samt på oversøiske charterture med selvarrangerede vandreture indlagt.

Asta og familien vil lide et stort afsavn ved Hennings bortgang, nu er kun minderne tilbage og de er mange.

Æret være Henning Thomsens minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Opdateret kort over sognene: Sønderbro kan åbne om en uge - hvis smitten holdes nede

Annonce