Annonce
Horsens

Ét show er udsolgt til Kør-selv-festival - ved andre skal man være hurtig

Fængslet, Horsens Kommune og Horsens & Friends er de primære kræfter bag Kør-selv-festival 4.-6. juni. Her er de fra venstre repræsenteret af direktør Astrid Søes Poulsen, kulturchef Lasse Schuleit og direktør Claus Visbye. Arkivfoto: Morten Pape
De børnevenlige arrangementer er populære til Kør-selv-festival på Fængslet, og man skal være hurtig for en gratis billet til Hr. Skæg, mens Ramasjang Mysteriet er udsolgt. Filmene og koncerterne er der stadig billetter til.
Annonce

Horsens: Indtil videre er der tilfredshed med de første dage af billetsalget, efter Horsens Kommune i samarbejde med Horsens & Friends, Fængslet og en stor del af byens resterende kulturliv præsenterede Kør-selv-festival på Fængslet fra 4. til 6. juni.

- Vi har fået vildt god respons - både lokalt, men også regionalt. Jeg tror, der er mange, som har manglet, at der skete nogle lokale tiltag her i Horsens. Vi håber på at få udsolgt, men nu må vi se, hvordan det går. Interessen er der i hvert fald, siger Anne-Mai Vig Mott, der er projektmedarbejder for Mærk Byen og kommunens tovholder på festivalen.

Der skal være en Mærk Byen-fornemmelse over det, og vores arrangementer er jo gratis, så det skal nogle af festivalens også være.

Anne-Mai Vig Mott, projektmedarbejder for Mærk Byen og Horsens Kommunens tovholder på Kør-selv-festival

Annonce

Populære børneshows

Der er stadig billetter til næsten alle arrangementer - både de gratis og dem, der koster 200 kroner for en fyldt bil - men man skal i enkelte tilfælde til at skynde sig:

- I fredags blev det første arrangement udsolgt - billetterne til Ramasjang Mysteriet blev revet væk. De andre går også rimelig godt - især de børnevenlige, og skal man se Hr. Skæg, skal man til at være hurtig ved tasterne, siger Anne-Mai Vig Mott.

- Der er billetter til begge film endnu, og her er det "Klovn The Movie", der har størst interesse. Man kan også godt nå at få billetter til musikkoncerterne, og her rykker Carpark North rimelig meget, siger hun.

Det sidste arrangement på plakaten, comedy-show med blandt andre Lasse Rimmer og Heino Hansen, kan man også stadig købe billet til. Der er plads til 300 biler ved hvert arrangement.

Annonce

Godt værtsskab

Vælger man at købe billet til et arrangement, kan man få lov til at komme ind på festivalpladsen - eller parkeringspladsen, om man vil - en time før forestillingens start.

Ved drive-in-arrangementerne i Aarhus har det kunnet betale sig at komme tidligt for de gode pladser, men Anne-Mai Vig Mott mener ikke, det er nødvendigt, da der vil være godt udsyn for de 300 biler, der er plads til. Det er færre biler end til arrangementerne i Aarhus.

Til gengæld er der en anden grund til at komme tidligt. Der vil nemlig være underholdning fra blandt andet Horsens Musikskole og Komediehuset.

- Vi har en grundidé om, at der i Horsens er en god tradition om et godt værtsskab. Når der generelt er store koncerter i Horsens, så er det en fest for hele byen, og man oplever en særlig Horsens-stemning. Den vil vi også gerne give gæsterne her, så der vil være gang i den allerede, når du kører ind på pladsen, siger hun.

Billetter til Kør-selv-festival findes på www.festival.horsens.dk. Der skal også bestilles billet til gratis arrangementer.

Hr. Skægs show kunne meget vel blive det næste arrangement, der bliver meldt udsolgt. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce