Annonce
Debat

Et kildent spørgsmål er nu, under hvor meget ideologisk vås granskningskommissionen vil prøve at begrave statsministerens ansvar for at have begået et dokumenterbart grundlovsbrud

Uffe Lindum. Arkivfoto

Læserbrev: Når rigsretsanklageren som meddelt i pressen mener, at fhv. minister Inger Støjberg bør fire måneder i skyggen, må spørgsmålet være, om statsministerens dokumenterede grundlovsbrud skal være gratis?

Det må være afvejningen, for i rigsretssagen strides de lærde jo om, hvad der faktuelt er sagt og/eller gjort.

I granskningssagen strides de lærde ikke om det faktuelle, for det står så klart som stjernen Sirius på aftenhimlen:

Annonce

På et pressemøde direkte transmitteret af Danmarks Socialdemokravlenisse-Radio forkyndte statsminister Mette Frederiksen uden forbehold, at alle mink skulle slås ihjel, hvilket var det samme som at fratage ejerne ejendomsretten (lig med ekspropriation!), og først bagefter fandt den alvise regering ud af, at Grundlovens ubetinget foreskrevne lovgrundlag manglede.

Men den således overflødige "granskningskommission" fnulrer i stedet rundt med, hvad der i sammenhængen er bagateller såsom, hvem der har sendt hvilke sidenhen slettede sms'er til hvem og hvornår.

Ud over det bevislige grundlovsbrud har statsministeren til overmål sagt, at hun og regeringen ikke vidste, at der skulle en lov til! Det er sandelig overbevisende i og med, at folketingsmedlemmer skriver under på at ville holde Grundloven.

Underskriverne har altså ifølge egne ord ikke anet, hvad de skrev under på, og departementschef BBB's (Barbara Beatrice Bertelsen, red.) arrogante gebærder i kommissionen vidner om, at hun åbenbart søger at bortforklare, at hun heller ikke var opmærksom på det manglende og altså mod alle forventninger inkl. hendes egne har fejlet!

Et kildent spørgsmål er nu, under hvor meget ideologisk vås granskningskommissionen vil prøve at begrave statsministerens ansvar for at have begået et dokumenterbart grundlovsbrud - for vær sikker på, at den prøver!

Det er selve dens underliggende kommissorium! I politik er det nemlig ikke tanken, men BBB-bagtanken, der tæller!

Endnu mere spændende bliver det, jf. skandalen i 1959-60 efter Grønlandsskibet "Hans Hedtoft"s forlis (næsten symptomatisk, at skibet havde navn efter en socialdemokrat!), om Folketingets flertal også denne gang finder sig i massiv socialdemokratisk arrogance og despekt for folket, folkestyret og dettes lovgrundlag!

Uffe Lindum

Endnu mere spændende bliver det, jf. skandalen i 1959-60 efter Grønlandsskibet "Hans Hedtoft"s forlis (næsten symptomatisk, at skibet havde navn efter en socialdemokrat!), om Folketingets flertal også denne gang finder sig i massiv socialdemokratisk arrogance og despekt for folket, folkestyret og dettes lovgrundlag!

Annonce
Horsens For abonnenter

Nyvalgt politiker udfordrede den gode tone i byrådssalen på det første møde: Beskyldte byrådskollega for at 'rage udvalgsposter til sig'

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Straffet for døde insekter og størknet olie ved fritureområde: Grillbar får sur smiley og bøde

Brædstrup For abonnenter

Efter vild politiaktion i Nim: Beboere blev vækket af ung mand, der var i fare og bad om hjælp

Sport

HIC-comeback lurede mod mestrene, men gled ud af hænderne: - Det er frustrerende at have fem sæt øjne på mig, hver gang jeg modtager bolden

Horsens

De praktiserende læger må nu vaccinere mod covid-19 - fra fredag kan du se, om din egen læge tilbyder vaccine

Store mængder ulovligt fyrværkeri smugles til Danmark i posten: I år ser ud til at blive et rekordår

Horsens For abonnenter

VIA står til at miste mindst 900 studerende - nu er der sat navn på de seks uddannelser, der skal lukke

Horsens

Omfattende aktion er slut efter fire timer: Mand forskansede sig i hus - politiet ledte efter skydevåben

Horsens

45 smittede på én skole på tre uger: Anbefalingerne virker, og vi går ikke længere på samme måde i panik, men tager det som det kommer

Forsvaret forurener campingejers fiskesø: - Gå i gang med at rense op nu

Odder

Odder midtby undgik oversvømmelse: Ny dæmning holdt på vandet

Horsens For abonnenter

DF'er topper listen: Se hvad Horsens-politikerne tjener på deres byrådsarbejde

Horsens

Brandvæsenet tilkaldt til brand i silo - men flammerne havde en helt naturlig forklaring

Annonce