Annonce
Erhverv

Et halvt år til Netto-åbning

Lige nu ser der sådan ud i Dørslundvej-rundkørslen for enden af Østre Allé, når man kommer til Brande fra Ejstrupholm- eller Ikast-siden, men om et halvt år er de seks ejendomme mellem Fakta og N. I. Fjords Allé revet ned og erstattet af en Netto-butik. Foto: Mikael Lund
Salling Group forventer at kunne åbne en ny Netto-butik i Brande i december.

Brande: Selvom byggeriet ikke er gået i gang endnu, forventer Salling Group at være klar til at åbne ny Netto-butik i Brande 1. december.

Det oplyser Carsten Hadsbjerg, der er udviklingsdirektør i Salling Group (der tidligere hed Dansk Supermarked, red.):

- Det er meget, der skal gå galt, for at vi ikke bliver klar, lyder det fra udviklingsdirektøren – årstiden er den helt rigtige at bygge på. Han forventer, at byggetilladelsen falder på plads sidst på måneden, hvorefter gravemaskinerne kan tage de første spadestik til nybyggeriet omkring 1. juli.

Annonce

De seks eksisterende ejendomme er blevet opkøbt og skal først fjernes for at gøre plads til den nye butik, men Carsten Hadsbjerg forventer ikke, man tager fat på nedrivningen, før byggetilladelsen foreligger.

Han oplyser, at det er Esbjerg-firmaet LM Huse, som i forvejen har bygget rigtig mange Netto-butikker, der skal stå for opførelsen af butikken på hjørnet af Elme Allé og Østre Allé, mens Bocon Projekt A/S har været projektudvikler og rådgiver på byggeriet.

Salling Groups udviklingsdirektør har kun ros til overs for samarbejdet med Ikast-Brande Kommune:

- Vi har haft en god dialog med kommunen; det er gået rigtig smidigt. Det har været en stor fornøjelse, lyder det fra Carsten Hadsbjerg.

Lokalplan vedtaget

Lokalplanen og det kommuneplantillæg, der skal muliggøre byggeriet, blev vedtaget enstemmigt på byrådsmødet 22. marts.

Herefter har der været en klagefrist på fire uger.

Forud for byrådets politiske godkendelse af planerne for den 1200 kvadratmeter store dagligvarebutik, der bliver nærmeste nabo til Fakta, var der indkommet i alt fire høringssvar fra henholdsvis nogle af de nærmeste naboer samt skolebestyrelsen på Dalgasskolen, men ingen af dem medførte ændringer i lokalplanen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Ulykke i Odder skaber lange køer

Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Annonce