Annonce
Horsens HK

Både Baunsgaard og kæresten kender coachen: - Et dejligt gensyn med min gamle træner

Emily Baunsgaard trives fint under Lars Frederiksen som sin nye og gamle træner. Foto: Michael Just.
Emily Baunsgaard havde Lars Frederiksen som træner i Team Esbjerg, og hendes kæreste havde ham som træner i Kolding IF.

Horsens: - Jeg er meget glad for at få Lars Frederiksen som træner igen. Han har styr på tingene og skal nok sørge for, at vi redder os fri af nedrykningen.

Det siger Emily Baunsgaard, en af profilerne hos HH Elite.

- Da jeg var meget ung, havde jeg Lars Frederiksen som træner i Team Esbjerg. Vi havde et stjernespækket hold, men det skete da, jeg fik nogle minutter på banen, siger Emily Baunsgaard.

- Vi har haft store forsvarsproblemer. Lars Frederiksen er dygtig til at opdele det hele i kasser, så hver enkelt spiller får at vide, hvad hun skal, og hvad hun ikke skal gøre. Vi lærer noget hele tiden, og vi kan ikke fortsætte med at lukke mere end 30 mål ind hver gang. Det er umuligt at vinde kampe på den måde.

- Jeg synes, at man allerede mod Randers kunne se, hvad der er sket med holdet. Vi har også arbejdet med afslutninger, men det vigtigste er, at humøret i truppen er højt. Alle tror på, at vi nok skal klare den. Jeg tør ikke love, at vi starter med at slå Aarhus United i den første kamp, men der er stor optimisme hos alle i truppen, siger Emily Baunsgaard.

Hun bor sammen med den svenske håndboldspiller Mathias Thynell fra Kolding IF, der havde Lars Frederiksen som træner i Kolding.

- Vi har ikke talt så meget om Lars Frederiksen derhjemme. Det eneste, Mathias sagde, var "Hils Lars", fortæller Emily Baunsgaard.

Lars Frederiksen er dygtig til at opdele det hele i kasser, så hver enkelt spiller får at vide, hvad hun skal, og hvad hun ikke skal gøre. Vi lærer noget hele tiden, og vi kan ikke fortsætte med at lukke mere end 30 mål ind hver gang. Det er umuligt at vinde kampe på den måde.

Emily Baunsgaard

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce