Annonce
Horsens

Esben Kronborg har taget et nyt skridt mod næste album

Esben Kronborgs nye album venter lige om hjørnet, og musikeren varmer nu op for udgivelsen med singlen "Dybt Vand". Foto: Søren E. Alwan
Musikeren udgiver singlen "Dybt Vand" og spiller hele sin næste skive på festival i weekenden.

Horsens: Hvordan kommer Esben Kronborgs næste album til at lyde?

Det kunne fans af den horsensianske musiker blive klogere på fredag, for da udgav Kronborg endnu en single fra sin kommende skive, der lander i september, og som følges op af en turné, der også omfatter en koncert på KulisseLageret i hjembyen.

"Dybt Vand" hedder nummeret, der nu er at finde på diverse streamingtjenester, og som læner sig ind musikerens velkendte, blødt rockende univers, men samtidig også er et eksempel på, at Kronborg går ad nye stier. Ikke mindst fordi hans sange denne gang er på dansk, mens alle hans tidligere udgivelser har været på engelsk.

- Jeg kan få nogle nuancer ind, som jeg ikke kan på engelsk. Når jeg kigger på mine børn og siger, jeg elsker dem, kommer det fra et andet sted, end hvis jeg sagde "I love you". Vores fælles sprog har rod et sted, hvor vi alle kommer fra. Det vil jeg gerne tappe ind i og bringe i spil, har Esben Kronborg tidligere forklaret Horsens Folkeblad om sprogskiftet.

Esben Kronborg vandt forleden en musikkonkurrence om spilletid på festivalen, og præmien indløste han lørdag, da han optrådte med en solo-gennemspilning af den næste skive på festivalen.

 

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce