Annonce
Horsens

Esben Kronborg dropper lærer-job og satser helt og fuldt på musikken

Esben Kronborg er en jævnlig gæst på KulisseLageret. Det lokale spillested har da også aftalt en koncert i det kommende efterår. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Den horsensianske sanger sender en ny single på gaden som optakt til efterårets koncerter.

Horsens: Med en ny single, "Burning for You", på gaden 8. september, markerer den horsensianske sanger og sangskriver Esben Kronborg, at han er klar til efterårets mange koncerter.

Det sker med en vis bæven, for han har kvittet sit job som lærer på Sct. Ibs Skole for at kunne koncentrere sig om musikken.

- Det går indtil videre godt, og det har givet mig mere tid til at skrive de sange, som det jo i bund og grund handler om, siger han.

Annonce

Pænt fyldt kalender

Koncert-kalenderen ser da også pæn ud.

I den forgangne weekend spillede Esben Kronborg tre solokoncerter, de to af dem på Smukfest i Skanderborg.

Forude venter en snes koncerter, bl.a. i forbindelse med Tønder Festivalen.

- Jeg kommer godt rundt i landet plus et smut til Tyskland. Under Hamburg Town Party skal jeg fredag 1. september spille på festivalens hovedscene, fortæller han.

Deler aften på KulisseLageret

Over de seneste år har Esben Kronborg udgivet en række sange, først på et par ep'er, dernæst på debutalbummet "Trumpets" i oktober 2014. I november sidste år fulgte albummet "A Multitude Of Things You Can't Rehearse" med bl.a. singlen "Nowadays", der sikrede den horsensianske sanger masser af airplay på radiostationerne.

I foråret spillede han ud med endnu en single, "Howling at the Moon", hvor hans faste band var skiftet ud med bandet The Desoto Caucus. Derfor faldt det naturligt at lade netop dette orkester og Esben Kronborg dele en aften på KulisseLageret i Horsens - det sker fredag 29. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Wengel rejste fra Melbourne til Horsens: Det var den mest syrede tur

Annonce