Annonce
Horsens

Erkan kan klippe og barbere, men også mere: Nu åbner han skønhedsklinik i Nørregade

Håndværkerne fra Thomhavs Handymænd har i månedsvis været i sving med renoveringen af den gamle ABC-skobutik i Nørregade 30. Nu er den snart klar, og så åbner Erkan Gürledik sin nye skønhedsklinik, Estetik World. Foto: Jørgen Hasseriis
Erkan Gürledik på Nørretorv åbner skønhedsfilialen Estetik World i Nørregade 30 - åbningsdato er ikke helt på plads.

Horsens: Snart åbner en skønhedsklinik i Nørregade 30. Det er den 23-årige frisør og barber Erkan Gürledik, der forfølger sin drøm og kaster sig over skønhedsbranchen.

I forvejen driver han frisør- og barbersalonen Hos Erkan på Nørretorv, og han har også tattoo-shoppen Golden Inksters i Odder.

Erkan Gürledik kalder sin nye klinik Estetik World, og her kan både mænd og kvinder få permanent hårfjerning og makeup, vippe-extensions, botox, vampyrbehandlinger - som er transplanteret blod til ansigtet, og som foretages af en læge, laserfjerning af tatoveringer, carbon-peeling, ansigtsrens og meget mere.

Bestyrer i klinikken bliver hans i øvrigt kommende kone, Maya Canedo, der er lægeeksamineret kosmetolog.

Skønhedsklinikken i Nørregade har de seneste fem måneder undergået en total renovering, så det er en spændt Erkan Gürledik, der venter på at åbne dørene til sin drømmeklinik.

Hvilken dag kan han ikke sige endnu, men han regner med, at det bliver inden for den kommende uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Jacob Bank forfølger sin OL-chance

Leder For abonnenter

Leder: Frihedsrettigheder har en pris

Den personlige frihed er ukrænkelig. Det siger Grundloven, og det er et ualmindeligt godt princip, som hele vores samfund bygger på. Som fri presse er vi de første til at forfægte ytringsfriheden, som er en anden af de helt grundlæggende frihedsrettigheder i Danmark. Men frihed kan også have en pris. Det så vi i denne uge, da Retten i Horsens varetægtsfængslede en mand, der er ramt af demens. Han er sigtet for over 40 forhold: røveri, vold, trusler, hærværk, tyverier m.m., alle begået på Endelave og alle i perioden mellem juli og nu. Sagen er dybt ulykkelig for alle involverede, og et meget stort spørgsmål tårner sig op, efter manden er blevet varetægtsfængslet: Hvordan kan det komme dertil, at det er retten, der skal løse et problem, der i bund og grund handler om sygdom? Svaret er, at det kan det, når en mand har besluttet sig for, at han ikke vil flytte fra sit hjem. At han har den ret, har de fleste utrolig meget sympati for. Alligevel nager tvivlen, når en beslutning som i dette tilfælde har vidtrækkende konsekvenser for ham selv, de pårørende, naboer, hjemmeplejen, politiet, retssystemet og mennesker, han træffer på sin vej. Vi har lovgivning, som i ganske særlige tilfælde og under ganske særlige omstændigheder tillader, at mennesker bliver tvangsindlagt til psykiatrisk behandling. Og vi har lovgivning, som i ganske særlige tilfælde og under ganske særlige omstændigheder tillader, at mennesker bliver tvangsflyttet fra deres hjem til en institution. Der er gode grunde til, at reglerne kun åbner en smal sprække for handling, for det er altid farligt at gradbøje frihed. Også selv om en enkelt sag, hvor rigtig mange parter har gjort en stor indsats for at hjælp en syg mand, ender i et offentligt grundlovsforhør. Den udgang er ubehagelig, men nødvendig for at værne om frihedsrettighederne. For mig personligt betyder sagen, at jeg vil undersøge, hvordan jeg kan lave en fremtidsfuldmagt, som giver mine pårørende den bedst opnåelige mulighed for at træffe beslutninger på mine vegne, hvis jeg skulle blive ramt af demens. For det kan ske for os alle.

Annonce