Annonce
Debat

Erhvervsvenlighed, infrastruktur, børn og spejdere må ikke smides ”under bussen”

Jakob Bille. Arkivfoto

Læserbrev: Lad mig indledningsvis slå fast, at Liberal Alliance ønsker at passe på vores vilde og uberørte natur i Horsens Kommune. Derfor er vi også med i aftaler om massiv skovrejsning, udlægning af landbrugsjord ved Nørrestrand til naturområder og andre naturtiltag.

Men vi er også et erhvervs- og infrastrukturvenligt parti, der ligeledes finder det vigtigt at understøtte foreningslivet samt vores børnefamilier. Derfor er vi ikke enige i, at det er i orden at smide erhvervsliv, infrastruktur, børnehavebørn og foreningsliv ”under bussen”, hver gang der råbes ”naturen ødelægges!” om græsarealer, grusparkering og landbrugsjord.

I øjeblikket raser den offentlige debat, hvor enkeltpersoner, Facebook-grupper, lokalpolitikere og sågar en inhabil lokal folketingspolitiker, med personlige interesser, er ude med en kraftig kritik af beslutninger truffet af kommunalbestyrelsen vedrørende virksomheden DSV, en omfartsvej, placeringen af et naturdagtilbud og et spejderhus i Horsens.


I øjeblikket raser den offentlige debat, hvor enkeltpersoner, Facebook-grupper, lokalpolitikere og sågar en inhabil lokal folketingspolitiker, med personlige interesser, er ude med en kraftig kritik ...


I Liberal Alliance står vi 100 procent på mål for de beslutninger og aftaler, vi har indgået.

Vi hilser DSV velkommen med logistikcentret og flere hundrede ekstra arbejdspladser, som vil gavne Horsens Kommune.

Som ekstra infrastrukturbonus og som led i projektet får vi etableret en omfartsvej fra Lund til motorvejsafkørsel Hatting - som vil komme tusindvis af bilister og borgere til gavn. Bilister kan nu slippe for at sidde i kø ind af Silkeborgvej mod E45, og meget trafik ledes samtidig uden om Lund by.

Uagtet af, hvad der fremgår af dagspressen, er alternative linjeføringer undersøgt, og den nuværende linjeføring er fuldt belyst og vil skåne naturen så meget som det er muligt - bl.a. ved at lade vejen gå uden om Natura 2000.

Ved Nørrestrand bakker vi op om placeringen af en naturbørnehave og et spejderhus syd for Nordre Strandvej - på et græsareal - en græsparkering - et areal inden for byzonen - et område, som ikke er fredet. To fantastiske installationer, der vil give de børn og familier, der bor i området de bedst tænkelige rammer - med leg og læring, tæt på naturen, året rundt.

Samtidig vil et naturcenter give spejderne et sted, hvor børn, unge og frivillige kan mødes i et fantastisk værdiskabende fællesskab, og hvor fremtidige generationer vil lære om principperne vedrørende benyttelse og beskyttelse af naturen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Mandagens coronatal: Snart har hver 10. fået første vaccine - bare ikke i Horsens Kommune

Erhverv For abonnenter

Horsens-virksomhed med eksplosiv vækst: Udvider med nyt højlager for tredje gang på to år

Annonce