Annonce
Erhverv

Erhvervsmægler fra Horsens rykker ind i Skanderborg: Overtager aktiviteter og erfaren mand

Lars Tygesen (t.h.) står i spidsen for EDC Erhverv Ejendoms Centret. Mægler-forretningen, der har base på Strandkærvej i Horsens, har nu overtaget erhvervs-aktiviteter fra EDC i Skanderborg, og i den forbindelse er Ole Gissel (t.v.) ansat. Foto: Morten Pape

EDC Erhverv Ejendoms Centret Horsens rykker nu ind i Skanderborg. Horsens-mægleren har fra 1. januar overtaget erhvervs-aktiviteterne fra EDC Skanderborg Hørning.

Horsens: EDC Erhverv Ejendoms Centret Horsens opruster indsatsen mod nord.

Det sker med overtagelsen af erhvervs-aktiviteterne fra EDC Skanderborg Hørning - samt med ansættelsen af erhvervsmægler Ole Gissel.

- Vi har altid syntes, Skanderborg er et interessant erhvervsområde, men vi har savnet en dygtig lokal mand. Det er svært at følge helt tæt med i området, når man kommer udefra. Ole Gissel bor i Skanderborg, og det har været vigtigt for os, for han har fingeren meget mere på pulsen, end vi kan have herfra, siger Lars Tygesen, som står bag EDC Ejendoms Centret sammen med to partnere, Alex Mandrup og René Sommer.

Annonce

Seks erhvervsmæglere i ét team

Ole Gissel var før overtagelsen 1. januar ansat hos EDC Skanderborg Hørning, hvor han netop var ansvarlig for erhvervsdelen.

- Her havde vi også et ønske om at styrke indsatsen på erhvervssiden, men det er svært at gøre som ene mand. Jeg manglede lidt sparring, som jeg nu har fået rig mulighed for, siger han.

- Vi har i EDC et godt samarbejde på tværs af butikker, og vi har også haft et godt samarbejde med ejendomscentret. Men det er klart, at det bliver styrket nu, hvor jeg er en del af deres team, siger Ole Gissel.

EDC Ervherv Ejendoms Centret tæller nu seks erhvervsmæglere. Foruden basen på Strandkærvej i Horsens opererer mæglerne fra afdelinger i Juelsminde og Odder, og endelig følger en fysisk kontorplads i EDC's Skanderborg-butik med som en led i aftalen med EDC Skanderborg Hørning.

- Jeg kommer til at dele min arbejdstid mellem både Skanderborg og Horsens, siger Ole Gissel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ubeboet gård i Stouby hårdt ramt af brand

112

Spritkørsel på Platanallé

Annonce