Annonce
Erhverv

Erhvervsdirektør efter formands-exit: Jeg mærker fuld opbakning

Anders Killmann Petersen blev erhvervsdirektør i Business Horsens 1. januar 2018, og i april stod han første gang i spidsen for foreningens årsmøde og generalforsamling. Arkivfoto

Samarbejde og dialog med kommune og medlemmer fungerer godt i Business Horsens, siger erhvervsdirektør, som nu vil se fremad.

Horsens: Samarbejdsvanskeligheder med erhvervsdirektøren.

Det var ifølge Finn Damkjær Pedersen og Peter Otto Nielsen en af årsagerne til, at de torsdag morgen valgte at sige farvel og tak til Business Horsens' bestyrelse, hvor de sad som henholdsvis formand og næstformand.

- Det har jeg ikke noget at sige til, lyder det efterfølgende fra erhvervsdirektør Anders Killmann Petersen, der tiltrådte i jobbet 1. januar 2018.

- Men jeg vil sige, at jeg mærker fuld opbakning fra den øvrige bestyrelse, og jeg har et samarbejde med Horsens Kommune, som fungerer rigtig godt.

- Det er dét, jeg lægger mærke til, plus dét, at vi har mange spændende aktiviteter på vej i 2019, som kan komme til at brande Horsens, både hvad angår erhvervslivet og detailhandlen, siger han.

Nu gælder det om at se fremad, mener erhvervsdirektøren.

- Vi er sat i søen for at samarbejde med så mange som muligt, så bredt som muligt. Kommunen er en stor spiller, og det er medlemmerne også, og nu gælder det om at fortsætte en god dialog om de fremtidige muligheder, siger han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce