Annonce
Navne

Erfaren mand skal styre industri-afdeling

Ivan Dalsgaard bor i Vejle og skal nu lede Rambølls industriafdeling, der har både små og store kunder. Foto: Rambøll

Konsulent og projektstyringsvirksomheden Rambøll har ansat Ivan Dalsgaard som ny afdelingsleder.

I jobbet kommer han til at stå i spidsen for udvikling af virksomhedens industrikunder i Danmark med særlig fokus på fødevareindudstrien. Ivan Dalsgaard kommer fra en stilling som senior manager i Arlas internationale supply chain-afdeling med ansvar for alle Arlas projekter uden for Europa.

I Rambøll bliver han ansvarlig for en afdeling på 20 mand, der arbejder med Rambølls industrikunder vest for Storebælt som for eksempel Arla, Lego og Alfix.

Hans afdeling arbejder både med driftsoptimering på forsyningsanlæg, energioptimering, opbygning af nye produktionsanlæg og udvidelse af eksisterende produktions eller procesanlæg.

Ivan Dalsgaard kommer til at arbejde fra Rambølls kontor i Vejle og Aarhus, men får ansvar for en portefølje af industrikunder i hele Danmark.

En af  hans vigtigste opgaver bliver at opbygge et nyt kompetencecenter inden for procesinstallationer med særlig fokus på fødevarebranchen.

Ivan Dalsgaard er uddannet mejeriingeniør fra Københavns Universitet suppleret med adskillige projektlederkurser gennem sin mangeårige karriere.

Han bor i Vejle med sin kæreste og sine to drenge på 12 og 15 år.

I fritiden nyder Ivan Dalsgaard gerne det blikstille vand i Vejle fjord fra sin kajak eller en tur i skoven på mountainbike eller i løb - enten alene eller sammen med hele familien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Annonce