Annonce
Hedensted

Erfaren elektriker har fået foden under eget bord

Indtil videre holder Dammanns El-service til ved Hornsyld, men hvis der kommer flere ansatte, vil Morten H. Dammann finde andre lokaler. Foto: Elisabet D. Hyttel
39-årige Morten H. Dammann har oprettet sit eget elektrikerfirma Dammanns El-service Aps.

Hornsyld: Efter 17 år som ansat i forskellige elektrikervirksomheder har 39-årige Morten H. Dammann nu fået fod under eget bord.

1. juni etablerede han Dammanns El-service Aps, som tilbyder alle former for elarbejde til private og virksomheder.

- Det har altid ligget i kortene, at jeg gerne ville være selvstændig. Jeg kan godt lide friheden og at styre tingene selv, forklarer Morten H. Dammann.

Annonce

Ordrebogen fuld

Han har en uddannelse som elektriker og el-installatør og har arbejdet som både elektriker og projektleder i en lang række firmaer, senest DK- El som projektleder.

Hans eget firma gør meget i renoveringer og almindeligt elarbejde i boliger, men laver også industribelysningsanlæg og andet arbejde for erhverv.

- Jeg har faktisk næsten ordrebogen fuld året ud, så starten er gået rigtig fint, og coronakrisen har ikke haft betydning. Jeg skal bare være mig selv foreløbig, men målet er at få nogle ansatte senere. Dog ikke flere, end jeg stadigvæk selv kan styre det og være med, forklarer Morten H. Dammann.

Annonce

Går på jagt

Indtil videre har firmaet adresse i hans hus på Skerrildsgårdvej ved Hornsyld. Firmabilen holder parkeret i indkørslen, og regnskaberne bliver ordnet ved køkkenbordet i huset fra 1973, som han har boet i siden 2015.

- Det har altid ligget i kortene, at jeg skulle være selvstændig, fortæller Morten H. Dammann. Foto: Elisabet D. Hyttel

- Jeg kom fra en lejlighed i Horsens og ville gerne ud og have luft. Der er 3,5 hektar jord til huset med lidt juletræer og natur, hvor jeg går på jagt sammen med min hund, siger Morten H. Dammann, der beskriver sig selv som udemenneske.


Jeg kan godt lide friheden og at styre tingene selv.

Morten H. Dammann


Når han på sigt får ansatte, skal firmaet skifte adresse, men her i begyndelsen er han tilfreds med at have firmaet derhjemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce