Annoncørbetalt indhold

Er dit barn klar til første skoledag?

Dette indhold er sponsoreret

Det er en stor ting, når et barn skal begynde i folkeskolen, og de glæder sig med garanti, som det lille barn de nu engang er. Men der er meget, som der skal være styr på, så barnet føler sig klar – og det kan være en god måde, at forberede sig mentalt, at få de ting, man har brug for, når man nu er en rigtig skoleelev. Vi giver et par gode råd til, hvad du som forældre skal have tænkt på, inden dit barn starter i skole.

1. Cykel og cykelhjelm

Hvis dit barn bor i cykelafstand til skole, kan det føles både fedt og meget selvstændigt at få lov til at cykle – også selvom du som forældre cykler med. Hvis dit barn, at det nu er blevet stort, ved at find en billig brugt cykel til dem eller lad dem arve deres ældre søskendes. Nu skal de i skole, og det betyder, at de skal begynde at blive selvstændige små væsener. Men mindst ligeså vigtigt som cyklen, er en sikker cykelhjelm til børn. Der er ingen, nok heller ikke dig selv, der synes det er fedt, at gå med cykelhjelm, men hvis barnet selv får lov til at bestemme, hvordan den ser ud, øges chancerne for, at han eller hun frivilligt tager den på. En cykelhjlem kan pludselig blive en fed detalje til deres fine tøj, som de pludselig også begynder at tænke mere over. Så giv dit barn en cykelhjelm i deres yndlingsfarve eller med deres yndlingsdyr.

2. Bogbind

En af de ting, man som barn glæder sig til, er at binde bøgerne ind i noget pænt eller sejt bogbind. Det skal helt sikkert ikke bare være det klassiske brune papir, men med garanti fyldt med mønstre, farver, dyr eller disneyfigurer.

3. Lektiebog

En fysisk lektiebog, hvor de kan skrive deres lektier ind er både en måde, at hjælpe dem med at huske hvad de har for, for det vi skriver ned, husker vi bedre. Det lærer samtidig dit barn at styre deres tid og planlægge, hvilket jo ikke ligefrem er et dårligt egenskab. Samtidig elsker børn deres lektiebøger, fordi de kan føle sig lidt voksne og ”lige skal tjekke i kalenderen”. Lær dem, at skrive lektier ind til den dag de er for, fremfor den dag de fik at vide, at lektierne var for.

4. Skoleskema

Dit barn har for første gang i sit liv et program, og noget de skal – for dig som voksen, kan det virke meget modsat, men for barnet er det både spændende og meget stort. Lav et flot ugeskema sammen med dit barn eller print et ud fra internettet. Gør også gerne plads til, at de kan skrive deres fritidsinteresser ind, så de hver dag ved, hvad de skal.

5. Huskelisten

Når vi nu er ved planlægning og struktur, kan det være overvældende for et mindre barn, at de nu både skal huske alle bøgerne, madpakken og gymnastiktøjet. Skriv en liste eller lav nogle billeder, med de 3-5 ting de skal huske hver dag og hæng den op på hoveddøren, på den måde er der langt færre dage, hvor de glemmer.

6. Skoletasken

Den nok vigtigste ting for dit skolebarn er selvfølgelig skoletasken, og selvom de om få år sikkert hader, at de valgte en med Elsa på, så er det lige præcis den du vil have, som de skal. I den alder og vigtige dag i deres liv, er det vigtigt at de føler sig klar, fyldt med selvtillid og føler sig super smarte. Men vælg en praktisk taske, hvor der er rum til madpakken og kan klippes en gymnastikpose med, så de ikke skal bære rundt på den ved siden af.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.