Annonce
Sport

Er dette Simon Kjærs nye klub?

Simon Kjær er formentlig på vej til en kontrakt i den franske klub Lille. Flere medier mener at vide, at Lund-knægten er i seriøse forhandlinger med klubben. (Arkivfoto)
FODBOLD - Tirsdag eftermiddag kom det frem, at den horsensianske fodboldlandsholdsspiller Simon Kjær har fået frie tøjler af sin tyske klub Wolfsburg til at forhandle med andre klubber.

Simon Kjær, der stammer fra Lund, deltog ydermere ikke i klubbens træning tirsdag, og ifølge flere danske og udenlandske medier er årsagen, at den lyslokkede forsvarer er i Lille i Frankrig for at forhandle betingelserne for en ny kontrakt med den nordfranske klub tæt på den belgiske grænse. Klubben vandt det franske mesterskab i sæsonen 2010/2011.

Dyr herre

Ekstra Bladet skriver, at Lille allerede sidste år var ude efter forsvarsspilleren, men dengang var han angiveligt for dyr. Ifølge avisens oplysninger må Lille hoste op med 22-30 millioner kroner til Wolfsburg for at få fingrene i Simon Kjær.

Kjær har kontrakt med sin tyske klub for det kommende år, men han har kun udsigt til en reserveplads i den kommende sæson.
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce