Annoncørbetalt indhold

Er det muligt at finde det perfekte spisebord?

Dette indhold er sponsoreret

Et spisebord er nemlig ikke bare et spisebord. Det er familien samlingspunkt når der bliver kaldt til aftensmad, det er der børnene sidder og tegner eller laver lektier mens du laver maden og det er der hvor I deler en flaske vin når i har vennerne på besøg.

Det er derfor synd når folk går på kompromis med deres spisebord for det skal på alle måder løfte hjemmets indretning i spisestuen og kunne klare den daglige rutine.

Annonce

Der er mange, rigtig mange bud på hvilke slags spisebord du kunne have i din spisestue, der er nemlig muligheder og kombinationer inden for materiale, behandling og form og udover selve bordpladen, kommer benene, stolene og lampen der skal lyse bordet op.
Nogle af de borde som er blevet populær, er egetræsborde og plankeborde men også runde borde har vundet stort indpas.

Der er altså rigeligt med beslutninger at skulle tage ind i sin proces om hvordan rummet får det bedst mulige udtryk samtidig med at det skal være praktisk og brugbart i dagligdagen.

Formen på et spisebord er oftest ikke det første snakker falder på når man skal vælge, men det kan faktisk være alfa-omega for hvordan sammenspillet er med resten af elementerne i din spisestue.

F.eks. Kan et rundt egetræsbord kan nemlig skabe en helt andet energi i rummet og få en middag til at være mere indbydende at være en del af hvis man er mere et bare et par stykker, det runde bord giver nemlig mulighed for at inkludere alle rundt omkring bordet.

Geometriske former kan være afgørende for hvordan vi ser de møbler og genstande, vi omgiver os med i indretningen.

Med en overvægt af lige linjer i sin indretning sender man et signal om enkelthed og en minimalistisk stil, der gør det nemmere at forholde sig til de mennesker der opholder sig i rummet.

De lige linjer mindsker altså risikoen for visuel overstimulering ved at virke upersonligt og klinisk.

Hvorimod de geometriske former som i hjemmet ligger op til hjemlig hygge og tryghed. F.eks. giver runde genstande energi og bevægelse fordi det associeres med jordens facon.

Find den rette balance for dit hjem, hvilket udtryk og stemning vil du skabe i dit hjem, det gør det nemmere at udvælge de enkelte elementer i indretningen, om det er spisebordet, lampen eller stolene, skal det der være balance med resten af rummet.

Når du starter din proces, er det vigtigt at du gør dig klart hvad du gerne vil prioritere på dit bord. Ikke at du ikke kan få alt det du drømmer om, men det er en god start for der kan komme komplikationer på vejen, en form der ikke kan laves, prisen bliver for dyr eller at bordbene bare ikke synes i den farve du gerne vil have.

Så lav en liste om hvad der er vigtigst for dig, det kan hjælpe dig til hurtigere at finde drømme bordet, eller i hvert fald et der er tæt på.

Og som det tit er i langt de fleste processer med indretningen bliver man ofte nødt til at gå på kompromis på et eller andet tidspunkt, der er dog rigtig mange former for alternativer til alle elementerne, så det handler om din sammensætning og at du er glad for bordet.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.