Annonce
Hedensted

Envases-afdeling i Hedensted leder efter ny lejer

DSV har i cirka halvandet år lejet cirka halvdelen af Envases Europe's Hedensted-afdeling ved Hovedvejen. Nu er lejemålet imidlertid opsagt, hvorfor der i øjeblikket ledes efter en ny lejer til de små 10.000 kvadratmeter. Foto: Henrik Dolmer
I halvandet år har transport- og logistikvirksomheden DSV lejet sig ind i cirka halvdelen af det over 20.000 kvadratmeter store Envases-kompleks ved Hovedvejen i Hedensted. DSV har imidlertid opsagt lejemålet, så nu ledes der efter en ny lejer til lokalerne.
Annonce

Hedensted: Emballagevirksomheden Envases Europe A/S, der lokalt nok er mere kendt under det gamle navn Glud & Marstrand, råder over hele 23.000 kvadratmeter lager- og produktionslokaler ved Hovedvejen i Hedensted. I halvandet år har man imidlertid kun benyttet sig af cirka halvdelen af fabriksanlægget i forbindelse med, at man flyttede blandt andet trykkeri-delen til Odense. Den anden halvdel - små 10.000 kvadratmeter - har i stedet været lejet ud til transport- og logistikvirksomheden DSV, som imidlertid har opsagt lejemålet, hvorfor der i øjeblikket ledes efter en ny lejer.

- Det eneste nye, der er i det her, er, at der skal findes ny lejer til den halvdel af Hedensted-afdelingen, som vi ikke selv har brug for. Vi er stadig i fuldt vigør i den anden halvdel af afdelingen med samme antal medarbejdere og samme produktion som hidtil, siger produktionsdirektør ved Envases Europe A/S, Dan Aggertoft.

Virksomheden og dens flere hundrede medarbejdere finder man således fortsat to steder i Hedensted Kommune, idet der også forefindes produktionsfaciliteter i Løsning, hvor man også finder Envases' hovedkontor.

Annonce

DSV flytter til Lund

DSV, der er en meget stor spiller indenfor transport og logistik, har opsagt sit lejemål i Hedensted, idet virksomheden er i gang med at samle sine aktiviteter ét sted. Nærmere bestemt i et kommende, nyt og gigantisk logistikcenter på et 700.000 kvadratmeter stort areal i Lund ved Horsens.

Derfor ledes der lige nu efter en ny lejer til de små 10.000 ledige kvadratmeter i Envases på Blikfanget 6 i Hedensted, og det arbejde er lagt i hænderne på Nordicals Erhvervsmæglere. Her er det erhvervsmægler Henrik Lundsgaard, der i øvrigt også er fodboldformand i Hedensted IF, der tager sig af lige netop dette lejemål.

Annonce

Internethandel boomer

- Der er god efterspørgsel på den type lagerfaciliteter, så jeg ser fortrøstningsfuldt på mulighederne for at få genudlejet de mange kvadratmeter. I en tid, hvor internethandelen bare vokser og vokser, så er der flere og flere virksomheder, der efterspørger lige netop denne her form for lejemål til lager- og logistikformål, siger Henrik Lundsgaard.


Der er god efterspørgsel på den type lagerfaciliteter, så jeg ser fortrøstningsfuldt på mulighederne for at få genudlejet de mange kvadratmeter.

Henrik Lundsgaard, Nordicals Erhvervsmæglere


- Og det er lige netop i området i og mellem Horsens og Vejle, at vi mærker den her form for interesse, så jeg forventer, at vi ret hurtigt får lejet haller og lokaler ud igen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jacob Knudsen stopper i Odder

Annonce