Annonce
Erhverv

Entreprenørbrødre køber industrijord: Vil bygge industrihal og domicil

Lars og Brian Olsen (t.h) fra Olsens Entreprenør Service ApS er klar til at bygge i erhversområdet ved Indre Ringvej og Vestergade i Brædstrup. Begge erhvervsgrunde har stået tomme i over 30 år. Foto: Henrik Sandvad
Olsens Entreprenør Service ApS i Brædstrup, som brødrene Brian og Lars Olsen står bag, har købt erhvervsjord i Vestergade af Horsens Kommune
Annonce

Brædstrup: Brian og Lars Olsen, som ejer Olsens Entreprenør Service ApS, har købt 2886 kvm erhvervsjord på adressen Vestergade 52-54 i Brædstrup af Horsens Kommune.

Brødrene overtog allerede sidste år den tidligere Q8-grund på Indre Ringvej i Brædstrup, og den nye erhvervsgrund ligger umiddelbart op ad den grund, som Olsens Entreprenør Service ejer i forvejen.

De to brødre kunne allerede sidste år oplyse til Horsens Folkeblad, at de ønsker at bygge en cirka 1000 kvm stor industrihal på grunden, og det er stadig planen, oplyser Lars Olsen.

- Når vi skal opføre en ny hal, havde vi ikke helt plads nok. Vi fylder jo meget med vores entreprenørmaskiner, så på den her måde kan vi gemme tingene lidt af vejen omme bagved og stadig holde en pæn plads oppe foran på den anden grund. Det er også for at tænke fremad. Det er træls at stå om fem år og mangle ekstra plads, og området måske er solgt til noget andet, så vil vi have begrænsede muligheder for at udvide, siger Lars Olsen.

Det hjælper ikke noget med et ny, fin hal, hvis vi ikke har pengene til den. Så venter vi hellere. Men det er da vores mål at begynde at bygge i nær fremtid.

Lars Olsen, Olsens Entreprenør Service ApS

Annonce

Håber på byggestart i 2020

Den tidligere Q8-grund på Indre Ringvej har stået tom i over 30 år, men der kan godt gå lidt tid endnu, før Olsens Entreprenør Service tager hul på byggeriet af deres nye industrihal og domicil.

- Vi håber, vi kan gå gang i byggeriet til næste år, men det sagde jeg vist også sidste år. I øjeblikket klarer vi os fint med den hal, vi har lejet i Ring. Vi begynder først at bygge, når vi har økonomien til det. Det hjælper ikke noget med et ny, fin hal, hvis vi ikke har pengene til den. Så venter vi hellere. Men det er da vores mål at begynde at bygge i nær fremtid, siger Lars Olsen.

Både Lars og Brian Olsen er begge fra Brædstrup, og de er begge uddannet fra Entreprenørfirmaet Jens Jørgensen i Østbirk. For tre år siden stiftede brødrene de Olsens Entreprenør Service ApS, som laver alt i jord-, kloak- og belægningsarbejde, og virksomheden har i dag fem ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Horsens

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Annonce