x
Annonce
Brædstrup

Enlige mænds møder holder flyttedag

Netværksmøderne for ensomme, ældre mænd rykker i fremtiden ind i sognehuset i Brædstrup. Arkivfoto

Brædstrup: Siden december har en gruppe enlige mænd over 65 år mødtes til såkaldte netværks-møder hver anden uge i Brædstrup i projektet "Vi løfter i flok".

Formålet med møderne er at skabe trivsel og livskvalitet for ensomme ældre mænd, og indtil nu har møderne været godt besøgt.

Således var der ved det seneste møde i Herreværelset 22. januar mødt 25 deltagere op. Samtidig er der stadig en del enlige mænd i området, som endnu ikke har haft besøg af den opsøgende medarbejder, Hanne Lybke, som informerer om ordningen og prøver at få de ældre mænd til at være med.

Projektet har derfor grund til at tro, at der vil dukke endnu flere op i fremtiden. Derfor skifter møderne nu fra Tinghuset til Sognehuset på Kirkegade 11 i Brædstrup. Her vil møderne fremover foregå hver anden mandag, og første gang i sognehuset bliver mandag 3. februar klokken 11.

Herreværelset er et sted, hvor mænd mødes til hyggeligt samvær og aktiviteter såsom virksomhedsbesøg, samtaler, kortspil og meget andet. Det er Horsens Kommune, Horsens Provsti og Ældre Sagen, der står bag projektet, som Socialstyrelsen har givet midler til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Politiet og kommunen advarede om at besøge Den Genfundne Bro: - Hvis der havde været for mange her, var vi gået igen

Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Hedensted

Påskefrokost og familiesamvær er rykket udenfor: Vi er nødt til at gøre, som Mette siger

Annonce