Annonce
Horsens

Endnu mere for børn på Horsens Kræmmermarked

Horsens Kræmmermarked har eksisteret i 30 år og er vokset fra et lille hyggeligt marked til et endnu større og hyggeligere marked og er i dag blandt de største i Jylland. PR-foto
Annonce

Horsens: Sommeren er også tid for Danmarks måske hyggeligste kræmmermarked, Horsens Kræmmermarked.

Sport Horsens og otte lokale sportsklubber kan igen glæde sig over, at der er solgt rigtig mange kræmmerpladser til dette års marked i weekenden lørdag 27. og søndag 28. juli.

- Vi tager en gammel tradition op igen med børnekræmmermarked om søndagen 28. juli. Det er gratis, men der skal tilmeldes på: mail@sporthorsens.dk. Lørdag eftermiddag har vi også besøg af Gurli Gris, der kommer og optræder på scenen, lyder det fra arrangørerne.

- Vil du have en kræmmerplads, er det ved at være sidste udkald. Du kan henvende dig på 30 31 51 37 eller mail@sporthorsens.dk

- Kom og oplev et rigtigt hyggeligt gammeldags marked sammen med godt 30.000 andre gæster, cirka 250 kræmmere og måske 100 smådyrskræmmere, lyder opfordringen.

Horsens Kræmmermarked har eksisteret i 30 år og er vokset fra et lille hyggeligt marked til et endnu større og hyggeligere marked og er i dag blandt de største i Jylland.

Herning Tivoli Park er på pladsen hele weekenden. PR-foto
Annonce

Støtter ungdomssporten

Horsens Kræmmermarked arbejder for ungdomssporten i Horsens og oplandet og glæder sig hvert år over, at man kan dele en stor pose penge ud til de otte klubber med hver sin ungdomsafdeling i Horsens og omegn.

- Vi starter allerede om fredagen i det store telt med kæmpe reklame-bankospil. Her er der gevinster for cirka 80.000 kroner, som er skænket af erhvervsdrivende i Horsens og opland.

Søndag fra kl. 14 underholder Kandis i det store telt, bemærk, at der er gratis adgang i teltet, hvor der spilles.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce